UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Ovoj Anhelinjo, ne e na pozajmica od Siti, ako e, ja neznam zs ne si go vratat, polos od Mendi i Kanselo nemoze da bide.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Сеа ко за беља се сменија, Нејмар игра десно. :D
Ај мош нема да примети и така не му идат многу многу позициите. :ROFLMAO:
Ќе се изглупира Тухел со Баерн, ќе го стави Ванда прва постава и ондак твојата прогноза ќе е точна пошо Мбапе ќе игра десно. Иначе гајле ти е секако можеш да го опцуеш Стекот и да собереш милион лајка, небитно е другото во текстот :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.957
Поени од реакции
116.533
Стек ај да не ти цртам позиции пак.

Па лев бек е Дејвис коњу, Мбапе игра централно и накај десно повеќе, Нејмар е лево крило куртону.
Зависи бе глупердо, али секако мораше да форснам, јебига.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе се изглупира Тухел со Баерн, ќе го стави Ванда прва постава и ондак твојата прогноза ќе е точна пошо Мбапе ќе игра десно. Иначе гајле ти е секако можеш да го опцуеш Стекот и да собереш милион лајка, небитно е другото во текстот :icon_lol:
Шала на страна, ја би го играл Икарди прва постава у финале со Баерн. Ди Марија или на клупа ко џокер или у везен ред. Позициони напади со ова трио против екипа ко Баерн Минхен малце потешко, ран енд ган е ова трио.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Ако не ти чинит земисо го Стелт ќе си водите дискусија на исто ниво.
А зошто ме мешаш мене, имаш скриени симпатии, геј си?

Каде напишав јас дека Баерн проаѓа утре сигурно? Оние 8-2 со Барса нема да важат ништо ако отпадне Баерн утре, затоа не замарај.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
754
Поени од реакции
1.636
Psg-Lyon finale. Violinata utre ima da mu go svirne I na Stelth in na Bayern.
Tamam ke e selsko finale za apokalipticna 2020 godina.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.658
Поени од реакции
59.590
Шала на страна, ја би го играл Икарди прва постава у финале со Баерн. Ди Марија или на клупа ко џокер или у везен ред. Позициони напади со ова трио против екипа ко Баерн Минхен малце потешко, ран енд ган е ова трио.
Мислиш против Лион

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.776

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Акцент ставам на "отпадок".

Пример, Луис Алберто е отпадок на Ливерпул па последниве 2-3 години е еден од најдобри плејмејкери во Сериа А.
Па отпадок е, едноставно го нема нивото за да игра во Баерн. Цело време е истиот, никаков напредок нема во ПСЖ. Апсолутно ништо, истата игра како и во Баерн.

За разлика од Коман, Гнабри т.е тие што ги спомна.
Автоматски споено мислење:

Баш тоа и јас се чудам, ко некоја магија да им има напревено овај Флик. Факинг Перишиќ ми изгледаше ко комбинација од Мбапе, Нејмар и Меси, Милер од распаднат фудбалер пак стана фактор и еден куп други. Смешни беа со Ковач, несфатливо е што се деси потоа со тимот.
Ништо не се деси со тимот, почнаа да играат како знаат под добар тренер.

Ковач со глупите стратегии, формации и избор на стартери ги држеше како Ферари у трета брзина.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom