UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас да сум Пеп утре од сабајле би го ставил Стерлунг на трансфер листа. Професионален фудбалер она НЕ СМЕЕ да го промаши.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Aj ova promasuvanjevo na Sterling,ama gledam nikoj ne go spomuva promasuvanjeto na cela topka na Jesus u 77ma.Snajperski centaraut na Sterling i Jesus samo trebase da ja brcne topkata u gol.Spores mene uste tamu se resi mecot,so 2-1 drug tek ke imase natptevarot.Vaka 2 kontri i bap bap

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
Јас да сум Пеп утре од сабајле би го ставил Стерлунг на трансфер листа. Професионален фудбалер она НЕ СМЕЕ да го промаши.
А ја да сум Пеп сам би се избркал од екипата.

H

HoT _iCe

Гостин
Не га брану Рахима, одвратно креле е и знае стално да плаче како е злоставуван због боју, класичан бот од човека и играча ама Стерлинг е најмал проблем. Кој кур Пеп играше сас 3ца позади против факинг Лион и не направи замене. Пеп треба оставку да си даде за овија бламови што му се дешавав у ЛШ, да паузира од фудбал одредено време, Руди Гарсија му одржа фудбалску лекцију.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Гвардиола после Барселона го засра секој двомеч во ЛШ. Не му доаѓа памет.
Почнува со 3ца стопери, Кансело лев бек, Гундоган и Родри му играат до 83 минута, кога брка резултат... :tapp:
gvardiola posle barsa e najprecenetoto nesto trenersko u svetot na fudbalot, titulite sto gi osvoi i nie od forumov ke gi osvoevme, so baern da ne zborime bolje ali i siti be, ne deka nesto dominira frapantno, mu zemaa tituli celzi so konte, liverpul sea, vtor pat zavrsuva sezona so 0 tituli na taa para i tim, deklasiran e u LS i veke navika mu stana ova, jedino so totenhem srekata mu svrte grb ama pak ... Totenhem, prethodno liverpul, real go masakriraa rutinski..

Od transferi ko kanselo i red drugi totalno nepotrebni a se frleni po 50m evra za igrac, do ovie besmisleni eksperimenti vo LS kade go pravea bukvalno inferioren protiv timovite od koi bese i eliminiran, koj kurac, precenet trener e u momentov ima mnogu bolji sto se od nego i stvarno e znak ? kako bi se ponasal vo ekipa koja treba da ja prai sampion od 0, i pritoa nema mnogu pari za troesenje a uz put i ima jaka konkurencija.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не га брану Рахима, одвратно креле е и знае стално да плаче како е злоставуван због боју, класичан бот од човека и играча ама Стерлинг е најмал проблем. Кој кур Пеп играше сас 3ца позади против факинг Лион и не направи замене. Пеп треба оставку да си даде за овија бламови што му се дешавав у ЛШ, да паузира од фудбал одредено време, Руди Гарсија му одржа фудбалску лекцију.
Се е така, очаен е и Гвардиола, ама цела екипа се мачи да направи шанса, влогот е огромен и кретенот го промашува она. За партали и нека си ја бара среќата на друго место.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Овие Лион колку компактна екипа се тоа чудо нешто...сите до еден како иста мајка да ги има родено...мали,брзи,пробивни и копачи...добро ги има скоцкано Руди....плус тоа гинат на теренот,ме потсеќаат на Атлетико Мадрид во најдобрите времиња каде коски пукаа и требаше да се окозат екипите за гол да му дадат.

Штета што налетаа на Баерн

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Полуфиналињата ќе биле со изменета ЛШ химна: The Faaaarmers..

Heheheheh

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Имам некое чувство дека Пеп ќе се врати во Барселона наредната сезона. Пеп и Барса во моментот се дно во многу аспекти, ќе сакаат да се спојат ако ништо друго ради носталгија по златното доба.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Имам некое чувство дека Пеп ќе се врати во Барселона наредната сезона. Пеп и Барса во моментот се дно во многу аспекти, ќе сакаат да се спојат ако ништо друго ради носталгија по златното доба.
pa nek se vrati, najbolje i za nego i za niv :), stvoreni se eden za drug.
Comfort zone mu e toa nego, nadvor od istata u niedna varijanta ne e trener koj spagja u grupata na klasa trenerski iminja u fudbalot, klop u momentov e izmislen za nego.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Дупло-дно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom