UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Манчестер Јунајтед, Ливерпул,Арсенал, Реал, Баерн Минхен, ПСЖ...колку имам утакмици во живо изгледано ти немаш толку влакна на глава, а овие погоре наведени тимови ти можеш само да сањаш да ги гледаш.
Го имам Ливерпул гледано. Плус на нула сум истрижен така да не ти чини споредбата.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Само видеово да го видиш, знаеш до каде е работата дојдена, не мора резултатот да го видиш...Меси главата доле, со опавчето меѓу нозе, нема никако тим митинг, нема кој да одржи мотивациски говор, да смени тактика, никаква тимска солидарност...ај ај ај...па и можеле да се потрудат да не испадне барем вакво видео во јавност, ако ништо друго..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
"We have played as if it were a final only to go to semi, nothing more.

Какви зборови од Тијаго, штета ако си замине, ама сака промена во кариерата...
Znaci ako sakal igrac da si odi od Bayern i da ne prodolzi toa e deka sakal promena vo karierata. Da znam, za idni diskusii.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Znaci ako sakal igrac da si odi od Bayern i da ne prodolzi toa e deka sakal promena vo karierata. Da znam, za idni diskusii.

Игорче Купи - Продај, имаше изјава од Румениге дека Тијаго има играно во Премиер, сега во Бундес и дека сакал да се проба и во Англија. Сигурно ова му е дискутирано со самиот играч за да дава такви изјави.

Те молам изгуби се од темава со ФК Купи - Продај vs Баерн муабети.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410

Го споредуваш Тиаго кој игра 7 години во Баерн, со тие од Дортмунд кои ги продавате после една сезона :LOL:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Игорче Купи - Продај, имаше изјава од Румениге дека Тијаго има играно во Премиер, сега во Бундес и дека сакал да се проба и во Англија. Сигурно ова му е дискутирано со самиот играч за да дава такви изјави.

Те молам изгуби се од темава со ФК Купи - Продај vs Баерн муабети.
Sportbild pa pisuvase deka bile sve dogovoreni za na kraj sepak da odbie da prodolzi. Izgleda ja nema DNA na Baern za da ostane do krajot na karierata koja Henes ja spomnuvase.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Го споредуваш Тиаго кој игра 7 години во Баерн, со тие од Дортмунд кои ги продавате после една сезона
Toa bese samo kaj Dembele so ogled na 150 milki najdobra odluka. Lewa igrase 5 godini tuka, Hummels i Auba uste pokje, Götze od mal bese vo Dortmund taka da i vo Dortmund igraat pokje godini. Ama kaj Baern toa bilo deka sakale promena a vo Dortmund deka po edna godina gi prodavale. Da vi gi otkrijam samo dvojnite arsini. Pozz i cestito.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Sportbild pa pisuvase deka bile sve dogovoreni za na kraj sepak da odbie da prodolzi. Izgleda ja nema DNA na Baern za da ostane do krajot na karierata koja Henes ja spomnuvase.

И Швајнштајгер ли ја немаше, па отиде да се проба во Премиер?

Абе мрш со темава со муабетиве, дај земи ги вистинските апчиња, си ги погрешил од сабајле. Каков бот, мајко мила, одеби со ФК Излог муабети.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
И Швајнштајгер ли ја немаше, па отиде да се проба во Премиер?

Абе мрш со темава со муабетиве, дај земи ги вистинските апчиња, си ги погрешил од сабајле. Каков бот, мајко мила, одеби со ФК Излог муабети.
Pep ne bil ubeden od nego i Schweinsteiger napravi sto e logicno za da ne dreme na klupa. Si zamina.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.790
Поени од реакции
8.579
Ова е убаво, особено кога се работи за Барселона. Се заебаваме, мемиња, чуда.
Ама иначе, ваквото понижување и клоцање мртов коњ, нималку не е спортски и ферплеј.

Јувентус би застанал, зошто Жабарите си го почитуваат тоа непишано правило. Многумина им забележуваа на Аталанта сезонава за полнењето до врв. Паметам еднаш Удине го демолираше со седум парчиња Палермо и буквално цела јавност во Италија ги критикуваше. Потоа се извинуваше тренерот, немале таква намера.
Ако си навивач на ПСЖ, после онаа фарса преклани, ќе сакаш и 18 да им фукнеа!
И јас истиот муабет како тебе го правев, дека не е фер веќе, ама може и некој грев си имаат, па госпо не ги сопре овие ѓеманците!
Автоматски споено мислење:

Не може да донесат некој различен од тралалајкиве се додека не се направи огромен ремонт во тимот и да се почне од почеток.
Е сега, колку може да се направи потребниот ремонт додека е Меси таму, не знам.
Барса можеда прави ремонт само после Меси, не оти он ќе е против, него е повеќе од пола тим и за да направиш ремонт, мора него да го смениш! Се друго би било крпење!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Дајте добар хајлајт од порничот вчера?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Koj се тоа "вие"?

Од кај најде заклучок дека за Барселона сум :pos: ..шо е до мене нека пропаднат дај боже, само што едноставно си давав онака анализа за моменталната состојба во клубот.

Иначе Арсенал се пример онака за лузеризам од клуб....еден од клубовите каде што не прават притисок кога ќе изгубат и играчите си се понашаат исто без разлика на резултатот..како да немаат чуство за срам
Па те спомна некој предходно во таков контекст, нема врска поентата е дека и на најголемите може да им се деси баш ова што го даваш како пример за Арсенал, а овие тропа неспоредливо повеќе.
Арсенал е таков 10 години ништо ново

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.790
Поени од реакции
8.579
Би сакал сеа Пеп да измислува топла вода и да игра на штопер со бош играчи, па да биде и он вака попарен од Баерн, во случај ако играат полуфинале. Мислам дека редно време е и неговата ароганција да му се лупне од таа ќелавата глава.
И Стоунс да го стави држи вода, нема Левандовски со Фернадињо да го маркира ваљда! Реално средината на Сити треба да му ги реши проблемите на Пеп, ако чека на одбраната, го обрал бостанот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom