UEFA Champions League 2015/2016

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Stek ne jadi gomna super igrac e Bellerin, lani vtorata polusezona koga zbesna cela ekipa na Arsenal maliot izigra perfekten fudbal.

Arsenalovci se palat na primer ako im kazes deka Hazard e za edna klasa bolje igrac od Sanchez, oni mislat deka pod difolt Sanchez e na nivo na Ireland.
I Koscielny e dobar igrac ama daleku od toa deka e najdobar, moze e vo top 5 stoperi na Ostrovot ama na 5to mesto.
Хазард не е класа над Санчез, но ако се дава на некој предност, тоа е сигурно на Хазард. Кош е сигурно у Англија у топ 5 и не е 5ти.Кокелан реков му треба оваа сезона за да почнам сериозно да го сметам за еден од подобрите дм играчи. Матич е во Челзи сезона ипол ако не се лажам, без да ги сметаме обие 5кола и стана класа, затоа истиот рок му го давам и на Кокелан. Белерин е само еден од најдобрите таленти, ништо повеќе. Има фурни леб да јаде. Пред се да не се повредува, да ја изигра сезонава без пад па тогаш за нешто повеќе ќе може да се збори.
Ова е реалната слика, настрана "реметот" од тебе и стефан кој не е ремет туку глупирање од кое ме фаќа пролив.

И за твоја информација, на почетокот на кариерите во Арсенал на Санчез и Кокелан(зборам кога се врати од позајмица) не бев голем фан и поддржувач на истите.

Како за крај сите играчи што ги набројав не можат да им се фатат на најдобрите на својата позиција, Џонатан, Муриљо, Гуарин, Јојо балон диор и напаѓачиштето Икарди ебачот кој не сакал да се мачи па затоа зел жена со две деца. Како капак и тренерот кој ќе го наследи Жозе, кој е веднаш зад Жозе, а Жозе во зона на испаѓање, ама он е д бест оф ол тајм и го измислил фудбалот во далечната 18ишукадр година, чист Англичанец, само и он земал како и ние Македонците
бугарски, он Португалски пасош. И живее 200 години оти е бог, а воедно и најдобра старлета, не за џабе на џонтра и стефан левата им е помускулеста од десната рака.

Гуд најтх, поззз од тхе нев хенру.

ПС:Сум јадел гомна за ШО... Утре сакам да кажеш дека јас реков оти Белерин е најјакиот офанзивен бек у ПЛ. :pos:

Кис пластични, постот е подолг од историјата на Челзи.

Последно уредено:
H

HoT IcE

Гостин
Ne be malce vi e remetov na vas fanovi na Arsenal na forumov. Sega u sabota ke vidime koj kakva klasa i pokraj toa sto Hazard ne e vo forma. Hazard u losava forma e klasa nad Sanchez a u dobra forma edno tri pati. Ja seuste go pamtam Sanchez kako malo kurviche koga nemozese da go pomine Bane pa idese da iznudi faul pri sekoj kontakt. Willian za Sanchez e doktor a ne Hazard.
Ama to e..Arsenal najaki...posle Dinamo :D

Ф

Флеш

Гостин
Дека го развија Динамо е факт, ама дека и налупаа купишта пари у џеб, и тоа е факт. Ги лажел навивачите дека неговиот син не е менаџер на Чорлука, Модриќ и остала банда што искочи од Динамо. Парите од комисија идат пак кај нив у џеб.
Го користат клубот за богатење невидено. Е затоа не го сакаат BBB.
Зошто да не го користат клуб ? Дали го направи ја еден од најбогатите на Балкан? Да! Дали извади најдобри играчи на Хрватска шо има и имала? Да ! Дали направи најдобра рекламација за хрватскиот фудбал во позитивна смисла на промоција од секој аспект? Да! Човекот на невидено како шо велиш те цитирам се обогател има секое право да си стаи во џеб.Тој е човек шо би посакал и Македонија да го има.Да исправи,направи клуб и да продава играчи завредност која нема да биде џабе.Повеќе пронс има отколку конс,така шо човеков шо и да зграби пара со брат му,пак ги враќа во Динамо за разлика од нашиве кои земаат и не враќаат и уништуваат клубови.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Уште се замарате со овие, јас сфаќам еднаш, двапати, ај трипати демек си интересен, ама се после тоа е тролање на интераши на кои им е досадно па немаат шо друго. Ја Интер нит го пратам нит ме интересира нешто посебно, мислењето за клубот треба да го базирам само од резултати и вести од нет, така и ја можам километарски постови да пишам колку е Интер мизерен последниве четири години ама шо ќе ми е тоа.

Ај овие од Челзи да ги разбереш донекаде, мада фиксно повеќе се замараат за Арсенал него за нивниот клуб, ама двата интераша освен шо лесно го палат Факе, друго не гледам корист од нивните постови за Арсенал.

А реметот е залужен, не викам не, да изгубиш од Динамо факинг Загреб, ама од рандом членови кои прателе ЛШ таа вечер, а не од некои кои си имаат готови шаблон постчиња и едвај чекаат да ги испосерат секаде.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Молимте не не тролајте аман, вие и Господ никој друг

Sent from my ST21i using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Не знам само оти се јаде толку гомна за Кокелан, мене ми е стварно топ играч. :) Реално сите фанови знаеме да претераме кога се наши играчи во прашање. И Хазард беше правен како Роналдо и Робен, па реално до сеа нема направено ни пола од овие двајца. Нормално, млад е уште ама не треба сеа да се јаде гомна на секое кога игра како дух веќе месец и кусур.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не знам само оти се јаде толку гомна за Кокелан, мене ми е стварно топ играч. :) Реално сите фанови знаеме да претераме кога се наши играчи во прашање. И Хазард беше правен како Роналдо и Робен, па реално до сеа нема направено ни пола од овие двајца. Нормално, млад е уште ама не треба сеа да се јаде гомна на секое кога игра како дух веќе месец и кусур.
Оти некои некогаш мислат дека се интересни или се обидуваат да бидат. Некогаш реметот е заслужен али само да се кења за едно исто нон стоп, плус тоа истото и да не е точно преоѓа во дебилизам.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
не е ништо срамно да изгубиш утакмица во ЛШ па и од Динамо Загреб, демек и 5 години после тоа ќе го заебаваат Арсенал за поразот во Загреб како што вика @Mondonico ... Ене и Баерн пред 3 години изгуби од Бате Борисов, и? освоји ЛШ таа сезона и ги зафркава сеа некој Баерн за тој пораз? (мало морген)
работава е што Арсенал ќе си има уште една типична нивна сезона, каде ќе изборат пласман во ЛШ преку најконкурентата лига, а во ЛШ ќе се посерат. Вчера прочитав ова му била 19та сезона на Венгер во ЛШ (рекордер меѓу тренерите) ама џабе кога екипата секоја сезона му игра како да им е прва.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.544
работава е што Арсенал ќе си има уште една типична нивна сезона, каде ќе изборат пласман во ЛШ преку најконкурентата лига, а во ЛШ ќе се посерат. Вчера прочитав ова му била 19та сезона на Венгер во ЛШ (рекордер меѓу тренерите) ама џабе кога екипата секоја сезона му игра како да им е прва.
Ај иди објасни им го ова на Арсеналовци, очи има да ти извадат. На страна што ги троламе јас и Џонтра, колку и да викаат дека не сме интересни им иде од курот да си каснат. :kuracc:, али кога зборам озбилно баш мислам на ова што го кажа ти. Сеа одма се фаќаат за Интер, ја не капирам што има улога Интер во ситуацијава. Разликата е што ние ко фанови признаваме дека сме мизерија, а они не признаваат, односно Арсенал увек е најбоље тим со најбоље играчи и најбоље тренер. (не сите мислите вака, не рипајте одма)
Ја не познавам поосетливи навивачи, а нивниот тим во последниве 10000000000000000 години има освоено два Мики Маус купови, има примени 1000 голови од Баерн и Барса во ЛШ и четвртото место е букирано во ПЛ уште пред да почне сезоната. Малце објективност, реалност, не би било лошо.

П.с. Оној пишал дека не го гледа Интер и не го занима Серија А. Ок, некој го занима и ПЛ и останатите лиги, не го гледа само својот тим и ништо повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom