Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еми ај да не зборнам, и што рипаш кај што не ти е место.ами не ке ви лупаат вас петарди ко за нова година Шалке па уште имаш да зборниш !
Кога Манчестер ќе добиеше топка судиите свиреа! Кога ќе фатеше Барселона топка штама и колку прекршоци направија меѓу кои и еден пенал, тие поминаа неказнето!!! Жалам ама утакмицава не беше фер, да изгубеше Манчестер на фер начин ќе ви честитав на сите фанови на Барса.

Разликата помеѓу Шалке и Манчестер Ју. е иста како и таа разлика помеѓу Манчестер Ју. и Реал/Барса.
Од ова што го видов вечерва , не сум погрешил.

... додека третиот гол беше некаде 20 асистенција на Нани оваа година во сите натпреварувања
)... Не надиграа поштено, таа нивна игра со кратки пасови ги убива како физички, така и психички противниците, и се сомневам дека некој ќе најде лек за оваа игра на Барса (единствено лани Интер, ама тука големо влијание имаше факторот Среќа
)... Од таму каде што требаше да бидеме најопасни, денес ние бевме најслаби... Не сакам да ги напаѓам играчите, ниту пак да пцујам по нив, знам колку е тежок поразот во Финале... Кога губи екипата, сите се криви, но денеска би ги издвоил Чича и Валенсија како најслаби, кој тотално се загубија и ја одиграа можеби најслабата утакмица од кога се во Јунајтед... Имаме прилично млад тим, надополнет со искуство, а на клупата Легенда, така да ова не е последно Финале за нив, имаат уште многу што да покажат овие Момци... 

неможеш да кажеш дека судиите им помогнале вечерва,еднставно ве надиграа и треба да се признае,штета што тука повеќето фанови на барса се со интелегенција -15Кога Манчестер ќе добиеше топка судиите свиреа! Кога ќе фатеше Барселона топка штама и колку прекршоци направија меѓу кои и еден пенал, тие поминаа неказнето!!! Жалам ама утакмицава не беше фер, да изгубеше Манчестер на фер начин ќе ви честитав на сите фанови на Барса.
mi se svigja postot na grobarot
neznam nekoj kako moze da ne bidat zadovolni od sudijata koj sto ne napravi nuti edna greska
Една работа си погрешил, реал си пишал![]()