UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Бидна шо бидна, ама коментаторот на мтв незнам шо да кажам така се нервирав оти барса губеше (не дека сум фан сингл ја имав) па и он како коментира човече :tapp::tapp: незнам како стигнал до таму па и р како ја изговараше ако воопшто ја кажуваше, и јас неможам р да изговорам убаво ама затоа не глумам коментатор, а тој ако сака толку да биде коментатор нека си коментира по дома.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ако не земе Нарко дилерот Симеоне:D,ќе морам да навивам за Мурињо,пу тешка судбина еј:pos:

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Зато не ми се гледа на мтв. Коментаторов се префрли на Камп Ноу:facepalm:
Атлетико е одличен тим, и сите оние кои се надеваја или не дај Боже уште се надеваат дека физички немало да издржат до крајот на сезоната со исто темпо, there you go.

Според мене шансите за титула на 4те екипи се буквално израмнети, никому не би дал ни 0.1% предност.
Јас ќе ги поддржувам Атлетико.

@Jack Nolan честито и со среќа! :)
Фала ти!:) Многумина ми честитаја и ми рекоја дека ќе одиме во финале а шансите да освоиме ЛШ се прилично големи баш како што кажа и ти. Јас обично не гледам се така розово не сум тој тип ама секогаш верувам во чудо. Аупа Атлети! :гик:

I

IBIZA SOUND

Гостин
skoro i da sum siguren deka real atletiko ke se padnat
vo spanija se kolat na terenot,a vo ls mozam samo da zamislam sto ke bide,vistinski natprevar ke bide

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Меси го немало оти бил навикнат во црвени дресови само :D

Шала настрана, со таква игра и Реал ќе го напупат

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Честито за Атлетико.
Одиграа борбено,повеќе ја посакуваа победата и сосема заслужено се во полуфинале.Барселона би рекол среќа во несреќа(вака ќе може потполно да се фокусира на Ла лига додека Атлетико и Реал ќе имаат додатни маки со ЛШ).
Во полуфинале би сакал Челзи-Реал и Б.Минхен-Атлетико.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Манчестер изигра тоа што единствено можеше да им донесе некаков резултат....И тоа е во ред...

Али поштено го изедоа,мислам почисто неможе да биде...

Како и да е,честитки за добрата партија,барем храбро се бореа и мора да признаам доста незгодни дури и во ваква инфериорна позиција.

Ја бутнавме и третата англиска екипа сезонава,ваљда нема Челзи сеа у полуфинале да го ебам :D

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Заборавив ова, нешто што можам сеа да го пишам па којзнае кога: Барса имаа добри гостински дресови. (y)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Атлетико ме импресионира со борбеноста и залагањето на теренот, а само на мене ли ми се повраќа од играчите на Барса со чест на исклучоци (Меси, Иниеста, Чави) другите као гомна ми се одвратни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom