UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Bianconer vika atletiko ne pominal zasluzeno :pos:

Kakvi sustestva imame vo makedonijava toa e strasno!
Само суштества ко тебе ли постојат? Па мора да има и понапредни форми на живот со барем две клетки.
Ако ти мислиш дека е заслужено за мене не е. И припази на речникот!!!

R

Rigel Kent

Гостин
Во однос на шансите кој би можел да освои , зависи од како ќе бидат извлечени полуфиналните парови. При дуел Атлетико-Реал давам предност на Реал , а Челзи -Баерн до крај неизвесно. При дуел Атлетико-Баерн давам потполна предност на Баерн а Челзи-Реал предност за Челзи за победа. Дуел Атлетико-Челзи предност за Атлетико за победа а Баерн-Реал предност за Баерн .

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Супер вечер за Баерн. Јасно беше која е тактиката на Јунајтед. Play to your strengths и добро им одеше.Сосема разбирливо, чекаа грешка и дочекаа. Честитки до нив за утакмицата. Но овој Баерн е најдобар кога е отворен теренот.

Искрено, сакам Баерн со Челзи да се падне Баерн. Незнам дали ке издржам финале со нив+Мур. опасна комбинација :)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Атлетико е одличен тим, и сите оние кои се надеваја или не дај Боже уште се надеваат дека физички немало да издржат до крајот на сезоната со исто темпо, there you go.

Според мене шансите за титула на 4те екипи се буквално израмнети, никому не би дал ни 0.1% предност.
Јас ќе ги поддржувам Атлетико.

@Jack Nolan честито и со среќа! :)
Јас вака би дал: 40% Баерн, 30% Челзи, 30% Атлетико, 0% Реал :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Тоа бе дај 6-ка за пари да си фатеш . Во 2012 колку беше 12-ка ли ? :icon_lol:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Мурињо го сработува Минхен, а Реал Атлетко.
И после во финале не знам кој би победил ама знам дека ќе биде на продолжение.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Sto mi ti ima tolku zgreseno United pa da gi hejtas poveke duri i od skauzerive ?

Btw, cestito 1/2 finale na Bavarcite se nadevam ke se sretneme pak za 10-15 god ako se plasirame vo LS :icon_lol:

Баерн доста беа поконкретни и подобри лани, оваа пимлачка игра што ја играат сега тешко проаѓа против дефанзивни екипи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас се надевам дека ќе паднат Атлетико против Реал Мадрид па повторно да гледаме епска утакмица..буквално ќе се искинат на теренот само дај боже Коста да се врати[DOUBLEPOST=1397078754][/DOUBLEPOST]Јас се надевам дека ќе паднат Атлетико против Реал Мадрид па повторно да гледаме епска утакмица..буквално ќе се искинат на теренот само дај боже Коста да се врати

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Едно големо Браво за играта на Атлетико, секоја чест! Иако не верувам дека ќе освојат, нивниот стил освежува. Се надевам нема да им се случи истото како на Дортмунд и да можат да го задржат тимот.

Честитки и до Баварците, иако и Манчестер добро се држеше и со малце поќе среќа можеше и да помине. Најтешко ќе им биде ако паднат со Челзи поред мене ама треба да видиме во петок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom