Џабе ќе му беше немаше да дади или ќе му одбранеше Куртоа или ќе мавнеше статива , а зошто Куртоа има сина крв и е дел од Челзи а Меси против нас нема гол
Игнорирај ми ги овие лапсуси пошто ќе се утепаш од билдање постови ако ми ги забележуваш сите глупости што ги имам пишано, и тоа само во темава. Знаеш на што мислам де
Брат, не ти зборам за тоа, ај и тоа што си заборавил, него ова..
Брат, дај бе опушти се.Како беа вчера загреани за Дортмунд овие... сеа нигде ги нема... Охххх оргазми
Од една утакмица најдобра за Атлетико а просечна за Баерн.Ако моментално некој е фаворит за шампион , тоа е Атлетико. Има да летнат после ваква огромна елиминација за Барса. Баерн е далеку од тоа што беше лани , за малце ќе го јадеше од екипа која е на 7мо место во Премиер лигата.
Според мене фаворити за шампион.
1. Атлетико Мадрид
2. Баерн Минхен
3. Реал Мадрид
4. Челзи
Нема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!Брат, дај бе опушти се.
Ме заболеа ташаците за Барса па да се бламирам. Го гледав мечот и Атлетико ме потсети на Реџина или Ливорно кога ќе го победат Јуве. Јуриш пола сат, 1-0 и тешко бункериште од три-четри реда до крај на меч и нормално, еднаш во неколку години ќе остане тоа 1-0 (обично се случуваат пресврти). Ако мразам нешто во фудбал тоа е бункер со 11 во одбрана, исто како што некои од вас мразат пимплање. Затоа не ме импресионираа Атлетико и според мене незаслужено се во полуфинале.Еј ако не земе Атл Мадрид а нема да земе,стигна време да нивива
И тоа што викаш може на Барса требаше да им речемо браво,мислим дај не се бламирај.
Ај и ти опушти се.Нема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!
За шо ме пријави ? Не навредив никој, освен шо провоцирам, ау заборавив во темава никогаш нема провокации извини ајде нека ме банираатНема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!
Ај и ти опушти се.
А другото му го избриша!Ај пушете го че ве видиме вас утре...