UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Како беа вчера загреани за Дортмунд овие... сеа нигде ги нема... Охххх оргазми

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Генијален потег на Тата, го извади Иниеста, еден од нај-clutch играчите во светот. :cuc:

Јунајтед прими многу ефтини два гола со кои им отиде трудот. :facepalm: И при првиот и при вториот одбраната се испомеша самата меѓу себе, ги изгубија маркерите, а и рака на срце Де Геа мораше многу подобро да реагира.

Според мене, Баерн со оваа глупа и досадна игра може да го помине само Реал заради катастрофалната одбрана.
Против Атлетико многу ќе зависи од критериумот на судијата. Ако го свири секој контакт и паѓање (судејќи според грубоста на Атлетико и нежноста на Баерн ќе има многу од тоа) ќе биде заебано за Атлетико, но ако пушти да се игра машки, тогаш дури и им давам блага предност на „напалениве“.
Е против Челзи, не знам. Челзи е можеби најлошиот тим за типување од овие, бидејќи игра топло-ладно цела сезона и не знаеш како ќе изиграат. Се на се, ќе бидат јаки полуфиналиња, без изразит фаворит и атусајдер, иако според игрите сезонава Реал би го сместил за ова второво.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:pos:
Брат, не ти зборам за тоа, ај и тоа што си заборавил, него ова..
Игнорирај ми ги овие лапсуси пошто ќе се утепаш од билдање постови ако ми ги забележуваш сите глупости што ги имам пишано, и тоа само во темава. Знаеш на што мислам де :D

R

red.devil

Гостин
Честитки до фановите на Атлетико М. и Баерн.

Понатаму моја подршка ја има Атлетико од Мадрид и не е заради хејт кон другите туку бидејќи се единствената екипа во која можам да ја најдам дефиницијата за Фудбал.

Финалето сакам да играат Челзи - Атлетико а објективни фаворити ми изгледаат Реал М (иако имаа лоша утакмица вчера сепак не ги засенува предходните одлични натпревари).

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Браво Атлетико, со играта ме освоија. Се надевам дека тие ќе бидат шампиони оваа сезона, за разлика од големите и некогаш досадни тимови во полуфиналето.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Ако моментално некој е фаворит за шампион , тоа е Атлетико. Има да летнат после ваква огромна елиминација за Барса. Баерн е далеку од тоа што беше лани , за малце ќе го јадеше од екипа која е на 7мо место во Премиер лигата.

Според мене фаворити за шампион.

1. Атлетико Мадрид
2. Баерн Минхен
3. Реал Мадрид
4. Челзи
Од една утакмица најдобра за Атлетико а просечна за Баерн. :rolleyes: Не би ги кладел АМ прв. Може да се каже Челзи како главен фаворит, тие имаат ако гледме така појак boost со ПСЖ. Реално сега сите ќе сакат да го избегнат Моу.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Еј ако не земе Атл Мадрид а нема да земе,стигна време да нивива

И тоа што викаш може на Барса требаше да им речемо браво,мислим дај не се бламирај.
Ме заболеа ташаците за Барса па да се бламирам. Го гледав мечот и Атлетико ме потсети на Реџина или Ливорно кога ќе го победат Јуве. Јуриш пола сат, 1-0 и тешко бункериште од три-четри реда до крај на меч и нормално, еднаш во неколку години ќе остане тоа 1-0 (обично се случуваат пресврти). Ако мразам нешто во фудбал тоа е бункер со 11 во одбрана, исто како што некои од вас мразат пимплање. Затоа не ме импресионираа Атлетико и според мене незаслужено се во полуфинале.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Еј ние си правиме муабет али овие од Ливерпул здравје ко ќе се вратат во ЛШ еј абе првата 5-0 на домашен како се попалени и како чекаат абе од почеток нека им даваат титулата :icon_lol:

M

Mario Gómez

Гостин
So Chelsea nejkam kleti se angliskive ekipi koa ke se nabutaat u seesnaesetnik. Real ili Atletiko moze. :) Sakam Atletiko i da ispadneme da ne mi bide krivo.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Нема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!
За шо ме пријави ? Не навредив никој, освен шо провоцирам, ау заборавив во темава никогаш нема провокации извини ајде нека ме банираат :facepalm: Оди си во фан-клубот истурај нервоза ајде, ќе се видиме поз :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom