Турски студенти во Македонија? Дали ова се навистина реални студенти или само фарса?

• Креатор на темата Креатор на темата vivakastro
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија е магнет за квалитет, Harvard и Oxford нека почекаат, ние тука имаме професори што читаат од слајдови и индекс што се чува како лична карта.:icon_lol:
А иначе овие се дезертери што бегаат од војска, и Курди со турски пасоши. А иначе кој нормален би дошол тука да студира ?

Последно уредено:

Јас сум за апсолутен стоп.
Не верувам на тезите, "јас имам познаници супер се, дојдени се 'само' на школовање".
И јас имам познаници, една девојка од Измир, што преку МКД Уни, ќе докажува потекло за да фати Македонски Пасош и полесно џаде нагоре во Европа. Супер е девојкава, онака по себе. Ама сите, СИТЕ се растени со турски идеологии равни на Фашизам измешани со Ислам. Ова да не го заборавате никогаш.
Еј Македонијо, шо судба че беше таа твоја вечно да те гази исламска чизма. Твоите свети европски полиња, малешевија од планини. Сето твое исконско Александрово ( +словенско <3 овие ги сакам многу, ама европјани со европјани, никогаш нема да е лоша зделка).

Значи, апсолутен СТОП за турци.
Ова го кажав лани. Пред да почнат да убиваат во Црна Гора и газат девојки во Македонија.
Знам дека звучам ко Мирка Велиновска со ова ви реков јас. Ама ви реков.

Ма какви студенти се тоа е војска за косово у случај србија да нападне си кажа ердоган

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom