Turkish Airlines EuroLeague 2024/25

Кои тимови покрај Реал, ПАО и Олимпијакос ке одат во четвртфиналето?

• Вкупно гласачи
    30

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.422
Поени од реакции
9.759
Ako im se spojat zicite so Mike James, kje bide ludilo :vozbud:
I normalno prva utakmica vo OAKA na gosti kaj Pao, ludnica all inclusive.

Od sekogash sum im se voshituval na Spanulis i Pablo Laso
so najmizerniot mozen hairline (istata maka ja imam :ROFLMAO:)
kolku harizmatichno izgledaat, za primer hhh :cool:

Sezonava, osven Grcite, drugite timovi se toplo-ladno,
moze da se otvori pat za Monako do F4.

Последно уредено:
Член од
30 декември 2021
Мислења
160
Поени од реакции
213
Onaa stara umotvorba na Cepenkov, za zar onodi ciganka, seushte dava rezultat i e aktuelan, ama koga i sestra i ke ja oplodish, top 10 braco i sestre :vozbud:, se shalam, posle site ciganski spinovi i sranja,Zeljko senilen, prevazigjen, star, povtorno kralot pokazuva deka e doktor za kosharka, koga ima vreme da spremi utakmica,
p.s prodava nekoj sezonska???

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Какво демолирање на Баерн у Арена, Петрушев уште една МВП партија.

Тотално непредвидлива Евролига годинава, секој секого може да тепа. Едино Париз браќата си газат редовно.

Спанулис дебитира со победа у Оака. И да сакаше подобро, не можеше.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.106
Поени од реакции
6.948
Какво демолирање на Баерн у Арена, Петрушев уште една МВП партија.

Тотално непредвидлива Евролига годинава, секој секого може да тепа. Едино Париз браќата си газат редовно.

Спанулис дебитира со победа у Оака. И да сакаше подобро, не можеше.
Каков меч за Монако, браво за Спанулис деби со победа и тоа против ПАО,сезонава разочарување се и со пад на играта Мајк Јамес ,посебно Хаурод многу е паднат за разлика од прошла сезона.
Дечкиве од Париз ептен изненадување кои очекуваше,нека одат на Ф4 со малку среќа зашто да не.
Реал полека се стабилизира и со многу важна победа се враќа од Каталонија, очекувам да врзат 5,6 победи периодов што доаѓа во низа.
Партизан се буди полека од -14 се врати и ги доби Олимпијакос,им следат три меча на домашен терен ако фатат 3/3 ете ги во топ 10.
Звезда тенко 10,11 место до крај по мене ќе биде тука и последни кола ќе се одлучи дали иде во разигрување или не.
Милано ги збриша Фенер на гости, Миротич фантастичен полека и тие се будат.
Виртус, Алба многу слабо посебно првиве разочарување, за другиве тимови ќе пишам во друга прилика.Сепак сезонава ќе биде мерак за гледање.

Последно уредено:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.422
Поени од реакции
9.759
Каков меч за Монако, браво за Спанулис деби со победа и тоа против ПАО,сезонава разочарување се и со пад на играта Мајк Јамес ,посебно Хаурод многу е паднат за разлика од прошла сезона.
Дечкиве од Париз ептен изненадување кои очекуваше,нека одат на Ф4 со малку среќа зашто да не.
Реал полека се стабилизира и со многу важна победа се враќа од Каталонија, очекувам да врзат 5,6 победи периодов што доаѓа во низа.
Партизан се буди полека од -14 се врати и ги доби Олимпијакос,им следат три меча на домашен терен ако фатат 3/3 ете ги во топ 10.
Звезда тенко 10,11 место до крај по мене ќе биде тука и последни кола ќе се одлучи дали иде во разигрување или не.
Милано ги збриша Фенер на гости, Миротич фантастичен полека и тие се будат.
Виртус, Алба многу слабо посебно првиве разочарување, за другиве тимови ќе пишам во друга прилика.Сепак сезонава ќе биде мерак за гледање.
Euroleague Pass za 32 ojra od Makedonija podobra investicija od bitcoin :свиркам: :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom