Тренинг: Убави песни без видео запис - неофицијален спот

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам искуство со Adobe Premiere Pro за видео едитирање, а веројатно до моментот кога ќе се договорите за спот ќе го знам и After Effects. :)

Јас имам искуство со Adobe Premiere Pro за видео едитирање, а веројатно до моментот кога ќе се договорите за спот ќе го знам и After Effects. :)
Навежбај се, па да ти пратам нешто да измонтираш деновиве... Планирам да потренирам малку работа со камера викендов :)

Навежбај се, па да ти пратам нешто да измонтираш деновиве... Планирам да потренирам малку работа со камера викендов :)
Сакаш професионално да работиш со видео продукција или онака хоби од досада? :D

Некаде до 10ти септември нема да имам премногу време, фокусиран сум на друг "проект". :)

можам и јас нешто околу монтажата..
Имам работено на неколку така проектчиња како за школо па и за приватно. Така да можете да сметате и на мене.

Утре :)

Кога ќе бидеме подготвени... Треба уште доста предлози да чуеме и уште доста луѓе да се пријават :)

Пријавениве, мора да бидат “кајганџии“? Не може кајганџија да го собере братучед му/братучеда му, кој веќе години се занимава со актерство глума или фитнес? И онака би идело на крај од спотот, продукција кајгана.

Пријавениве, мора да бидат “кајганџии“? Не може кајганџија да го собере братучед му/братучеда му, кој веќе години се занимава со актерство глума или фитнес? И онака би идело на крај од спотот, продукција кајгана.
Може и други, нормално. Само мора да се запознаени со условите, односно, дека се ова го правиме за забава, аматерски и без никаков финансиски надомест :)

ќе има нешто или веќе има а јас не знам ? :)
реков би сакал да помогнам

Што викате за Сашка Петковска - Бакни ме?

Лесни кадри, емоции, приказна која лесно би ја реализирале... :)

Што викате за Сашка Петковска - Бакни ме?

Лесни кадри, емоции, приказна која лесно би ја реализирале... :)

Знам популарна песна која нема спот

Во кој град и каде ќе се снима?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom