Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,6%
  • IsoHunt

Гласови: 57 7,8%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 214 29,4%

• Вкупно гласачи
    729
Да, може и така, ама ако правиш апдејт од win 10 на Win 11 а нејќеш официјално преку Мајкросфот Виндоус Апдејт, ќе си симнеш 11ка без TPM. исто се бира при инсталација/апдејт и не ти треба USB, ама ако за првпат го инсталираш или треба да форматираш, тогаш на USB bootabilno Rufus.
А зошто да правиш апдејт? Секогаш е најубаво чиста инсталација

А зошто да правиш апдејт? Секогаш е најубаво чиста инсталација
Па добро сеа дечкото праша од кај да симне виндоус и јас не знам каква му е ситуацијата на него.

Ако на пример, постојниот виндоус му е "паднат" тогаш мора формат и нов со бутабилно УСБ и Руфус без ТПМ (ако нема ТПМ чип) и тоа се ќе треба да го направи на друг компјутер или лаптоп.

Ама ако има функционален Виндоус 10, може само да си симне Виндоус 11.iso без ТПМ и да избере update/upgrade.
А ако има Linux, тогаш наместо Rufus ќе треба Ventoy за bootabilno USB.

Можни се разни ситуации и секогаш има разни решенија.

Фала ви на сите,зборот ми беше за слични линкови како замунда каде што имаше еден куп верзии на оператицни системи и програми.

Фала ви на сите,зборот ми беше за слични линкови како замунда каде што имаше еден куп верзии на оператицни системи и програми.
Избери си сам од тука thepiratelist.com

Абе шо се дешава со торентите. Пробвам Офис и активатор да слезам од 1337х и thepiratebay 10тина торенти пробав, сите вака седат на utorrent, ко мртви да се. Шо е проблемот?

1000109989.jpg

Абе шо се дешава со торентите. Пробвам Офис и активатор да слезам од 1337х и thepiratebay 10тина торенти пробав, сите вака седат на utorrent, ко мртви да се. Шо е проблемот?

Прегледај го приврзокот 482614
батали utorrent и инсталирај qbit
ако не сакаш
рестартирај го клиентот, рестартирај го компјутерот, и дај целосен и убав скриншот

батали utorrent и инсталирај qbit
ако не сакаш
рестартирај го клиентот, рестартирај го компјутерот, и дај целосен и убав скриншот
И со qbit е истото или вака седи или stalled и не мрда ништо.

Последно уредено:

Прегледај го приврзокот 482614

Симни си официјален Office од Microsoft, инсталирај го како trial верзија потоа со massgravel активирај го.

Да, ок е се. Не вервам од 10 торенти ни еден да не функционира.
А друг торент нешто филм да симнеш имаш пробано? Или симињаш мртви торенти или не знам што друго грешиш.

А друг торент нешто филм да симнеш имаш пробано? Или симињаш мртви торенти или не знам што друго грешиш.
До интернетот е проблемот, се поврзав на WiFi кај соседот и се е ок. Двата сме од ист пеовајдер, не знам шо е проблемот кај мене.

Back
На врв Bottom