TOPLESS SENSATION @ B2 - 27.03.2009 [откажано]

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
Sun Production vi najavuva:

ZA PRVPAT VO MAKEDONIJA, najgolemata atrakcija vo momentov:

DJane SILVIA ROCCA - Milano - Italy

DJane TINA TED - Budapest - Hungary

more info soon....

Аииии диџејки што се соблакаат :tapp: имаше една ваква во Елемент летното и се потепаа луѓето да ја сликаат само незнам што сликаа кога немаше таа цицки него петровки :pos2:

Аииии диџејки што се соблакаат :tapp: имаше една ваква во Елемент летното и се потепаа луѓето да ја сликаат само незнам што сликаа кога немаше таа цицки него петровки :pos2:
картите распродадени 12 часа по излегувањето во продажба :pos::pos::pos: ....првите борбени редови, се на кајгана тоа се знае :pos:

Првите борбени редови обично се на клабери...ама у случајов тешко, ќе биде повеќе на попалени дечки :pos:

а овоа журка или стриптиз шоу ќе биде? или помалце и од двете ...

Ја колку што чув музиката па и не ми се свиѓа баш.. Тука финтата е само соблакањето а?

Ја колку што чув музиката па и не ми се свиѓа баш.. Тука финтата е само соблакањето а?

Па многу нормално, да и вреди музиката нема да има потреба од соблекување за да собере народ :)

kakva vrska ima ova so striptiz. Nadvor, a posebno vo Evropa cesti se deshavki od ovoj tip. Topless djanes ima nasekade, Kaj nas ova e prv nastan od vakov vid, i pretstavuva svoevidna atrakcija i show, se nadevame na prifatenost od publikata i da prerasne vo tradicija...
*Btw. Djkite pushtaat komercijalna muzika techno/house i euro trance, kaj nastanov preden plan ima atrakcijata i showto

Е кај е првпат :toe: кажав пред 3-4 години беше таа у Елемент и на ТВ ја даваа...и неа и петровките :pos2:

плус и сега за карневалот во струмица имаше таква диџејка...:tapp:
големо чудо, ќе се соблечела...па подобро оди во стриптиз бар:toe:

плус и сега за карневалот во струмица имаше таква диџејка...:tapp:
големо чудо, ќе се соблечела...па подобро оди во стриптиз бар:toe:
da stvarno a i ne e kojznae sto i nesto novo taman rabota ako odat lugevo samo da gledaat kako da ne videle do sega eheheheheh

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom