Шифрите ги имам, неколку страницци во пдф се затоа прашав. Значи стрикно префрлање пари од стопанска на тутунска (2те се мои сметки)Еве ти ја листата со шифри.
Јас најчесто шифра 930 пишувам и 0 повик.
Значи може и 289 и 930. фала ви на одговорите289 Ако плаќаш на твоја сметка, другото 0 повикување.
289 е „Пренос на средства од тековна на кредитна сметка“, така да можеш комотно оваа шифра да ја користиш.Шифрите ги имам, неколку страницци во пдф се затоа прашав. Значи стрикно префрлање пари од стопанска на тутунска (2те се мои сметки)
Автоматски споено мислење:
Значи може и 289 и 930
Ова е доколу дојде до увид од ујп да прегледаат од каде се префрлани пари.Се е океј ама прв пат го користам токенов затоа прашав што е како е) Фала за одговорите
Не би требало да има проблем, двете сметки се мои, исто име презимеОва е доколу дојде до увид од ујп да прегледаат од каде се префрлани пари.
со 831 најблизу е иако не е толку битно како што кажавте.Можеш и 831 - уплата на сопствена сметка на физичко лице. Не е ни толку важно ова, искрено. Кај повикување на број јас пишувам некоја забелешка која лично мене би ми послужила кога ќе ги проверувам налозите. Пример кога плаќам за градинка, таму пишувам за кој месец е уплатата, за да не платам некогаш 2 пати ист месец или да не прескокнам некој месец.
Јас минатата недела го активирав софверскиот токен, зошто од нова година немало да бидат во употреба хардверскит.Да не отварам нова тема...
Дали активиравте софтверски токен од стопанска (преку мобилната апликација)?
Мора лично да одам во банка за да ми дадат активациски код?
Моментално имам хардвески токен.
Прегледај го приврзокот 391727
Пробав да активирам преку мобилната апликација ама не ми дозволува.
Мораш в банка да одиш...5 мин работа еДа не отварам нова тема...
Дали активиравте софтверски токен од стопанска (преку мобилната апликација)?
Мора лично да одам во банка за да ми дадат активациски код?
Моментално имам хардвески токен.
Прегледај го приврзокот 391727
Пробав да активирам преку мобилната апликација ама не ми дозволува.