TikTok

Член од
15 октомври 2017
Мислења
90
Поени од реакции
4
Здраво, има ли начин да се заработува преку ТикТок во Македонија, имам акаунт со преку 11к фоловера и преку 4,5 милиона прегледа

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.969
Поени од реакции
8.314
Тик Ток ќе се забрани во цел свет или само за во САД е ова што пишуваат портали? Читав некаде дека можеби и ќе се продде.

Јас Тик Ток не користам. Еднаш одамна отворив и некако глупости ми беше и ја избришав апликацијата. Сега истото тие кратки видеа на Инстаграм и Фејсбук ги има.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Тик Ток ќе се забрани во цел свет или само за во САД е ова што пишуваат портали? Читав некаде дека можеби и ќе се продде.

Јас Тик Ток не користам. Еднаш одамна отворив и некако глупости ми беше и ја избришав апликацијата. Сега истото тие кратки видеа на Инстаграм и Фејсбук ги има.
Тоа за цел свет се само шпекулации, ама сè е можно.
Пресмешни ми се американците, буквално плачат на видеа, еден земал цело срцепарателно видео направил од 10 минути од неговите почетоци на Тикток и како се опростува од “фановите“, и анкета да гласаат дали да премине на друга платформа и на која. Офф..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.969
Поени од реакции
8.314
Тоа за цел свет се само шпекулации, ама сè е можно.
Пресмешни ми се американците, буквално плачат на видеа, еден земал цело срцепарателно видео направил од 10 минути од неговите почетоци на Тикток и како се опростува од “фановите“, и анкета да гласаат дали да премине на друга платформа и на која. Офф..
И еве Трамп го одбанира Тик ток :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom