The Sims Medieval

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
The Sims Medieval целосно ќе ги префрли вашите сим ликови во средновековното време. Средновековна едукација, забава, работа се само мал дел од елементите на кои ќе се придава значење. Ќе можете да користите најразлични средновековни направи, а и ќе навлегувате во слични интеракции со останатите сим ликови. Амбициозните, пак, ќе можат да изградат кралство преку серија од најразлични квестови. Доколку уживате во вакви авантуристички симулации и сте импресионирани од витези и волшебници,The Sims Medieval е игра само за вас.Излегува овој месец,едвај чекам :vozbud:

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
И ја ја чекам оваа :) мислам дека ќе биде драстична промена од модерно време у средновековно но сепак би требало да биде јака :helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ова е да се тешиш дека играш некоја RTS додека контролираш мали човечиња и после 5 минути играње - стануваш лош “бог“ измачувајки ги.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
И јас ја едвај чекам а ке биде онака самостална или експанзија на 3 :?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Не е експанзија,самостална си е, како The Sims Castaway Stories и Pet Stories :icon_lol:
Сакаш да кажеш помалку бара спецификации од симс 3ката?
Нешто како за лаптоп?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Сакаш да кажеш помалку бара спецификации од симс 3ката?
Нешто како за лаптоп?
Незнам дали бара помалку спецификации,туку не треба да имаш Sims 3 за да играш The Sims Medieval, башка си е како друга игра...односно не е експанзија. А за да ја играш на ком треба да имаш:
-
2.0 GHz P4 processor
-1 GB RAM или 2 gb
-128 MB Video Card
-последната верзија на DirectX 9.0c
-Microsoft Windows XP Service Pack 2 или 3
-Најмалку 5.3 GB простор во C.

Па пробај дали ќе може на лаптоп :toe:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Незнам дали бара помалку спецификации,туку не треба да имаш Sims 3 за да играш The Sims Medieval, башка си е како друга игра...односно не е експанзија. А за да ја играш на ком треба да имаш:
-
2.0 GHz P4 processor
-1 GB RAM или 2 gb
-128 MB Video Card
-последната верзија на DirectX 9.0c
-Microsoft Windows XP Service Pack 2 или 3
-Најмалку 5.3 GB простор во C.

Па пробај дали ќе може на лаптоп :toe:

Не оти наброја горе две од серијата за лап топови (имаше уште една - Sims Life stories. Изгледа ќе да е од тие.
Како и да е, играва ги исполнува сите „бенчмаркови“ за симнување.
Фала за инфото:)

M

marko 1996

Гостин
Изирав 2-3 мисии ако вака можам да ги кажам. Некако не ми праи кејф играва , не е класичен симс да си го ладиш да си праиш кукички ова она базени. Сосема друг начин симс цело време треба да си фокусиран 100% во играта клкни ваму кликни таму , па иди ваму иди таму. Класичниот симс е 3% у играта градењето минимално го има друго ништо. Се на се мислам џабе потрошени 5 гб.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Изирав 2-3 мисии ако вака можам да ги кажам. Некако не ми праи кејф играва , не е класичен симс да си го ладиш да си праиш кукички ова она базени. Сосема друг начин симс цело време треба да си фокусиран 100% во играта клкни ваму кликни таму , па иди ваму иди таму. Класичниот симс е 3% у играта градењето минимално го има друго ништо. Се на се мислам џабе потрошени 5 гб.
Епа ако сакаш куќички и базени ќе си играш Sims 3. Јас ја симнав и мн ме бендиса, има интересни опции и уште многу работи за откривање.

HF :helou:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Епа ако сакаш куќички и базени ќе си играш Sims 3. Јас ја симнав и мн ме бендиса, има интересни опции и уште многу работи за откривање.

HF :helou:
Што ќе откриваш во играва, се е веќе предефинирано, ние само ја извршуваме програмата :) Не е како во Симс 3 каде што се е базирано на одлуки

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
ја симнав од замунда и се симна со 1.0.286.00001 верзија ако може да ми кажите крак каде да најдам

M

marko 1996

Гостин
ја симнав од замунда и се симна со 1.0.286.00001 верзија ако може да ми кажите крак каде да најдам
Ако ти е у замунда го имаш и кракот у него само кракот ти е ex_ треба да го коприаш кај шо е инсталирана играта да го избришеш постоечкото .exe фајл и овој да го напраиш exe ке ти работи. Ако неможеш да го смениш ова ex_ земи иди у тулс , фолдер опшнс и одштиклирај Hide Extensions for known file types , тоа кога ке го отшиклираш ке можеш да го пишеш .exe и ке ти работи :) Зборам за XP . Поздрав

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
се снајдов направив упдате на играта и симнав крак за последната верзија фала иначе

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Ја симнав, ја почнав но некако не ми го прави меракот. Више ме асоцира на овие стратегиските со тоа што овдека човек ќе се изгуби во правење на глупости. Непрегледна ми е.
Симс 3ката е каде каде подобра. едино што не и` замерам на Medieval е што не сецка толку и се` е некако глатко.

Kajgana Shop

На врв Bottom