Тесна или широка облека?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Pa se soglasuvam so Tinna :) Najcesto nosam tesni farmerki a gore gledam da ne e mn tesno za da ne me otcrtuva ili mn siroko pa da bidam ko naduvan balon :vozbud:

Секогаш практикувам широко да носам.. Таков ми е стилот.. А и не ми смета и тесно.. Али да биди ок тесно.. Не ко педерлана.. Горе најчесто дрес, дукс, широки маички и то!!

poveke sakam siroka obleka i preferiram da nosam takva megutoa kako sto idat godinite moras da se naviknuvas da nosis potesna obleka...sepak vikaat ne licelo:tapp:

Denski se oblekuvam tesni farmercinja so patika i bluzonce so odozdola tesna majcka a vikend za ispaganje nosam tesno zalepeno da ja iskazam zenstvenosta na mene,pred 3 godini da kazam-poveke si nosev sirocko ama so tek na vreme kako sozrevam se poveke i poveke si nosam zalepenko da istaknam na mene se sto e sexy :kez:

ммм тесна меѓутоа имам и широки алишта а тие се оние зимските...

Хммм..зависи.
Најчесто носам тесни фармерки и панталони,но за блузи сакам пошироки да се.Стеснати само во горниот дел,надолу да паѓаат.Се чувствувам најкомотно така облечена.:pipi:

Се сложувам со тебе. :)

Широки блузи,маици,фармерки се шо носам е широко...а најмногу сакам во лето кога играм кошарка мојот тимски официален дрес со шорцеви,шорцевите спуштени подолу 5-6 цм од колкот и супер ми стои и тоа е тоа :toe::pos2:значи сакам широко многу широко и не сум дебел така сум полничок тро и се шо е како шорц,фармерки,тренерки да е спуштено 5-6 цм под колк прав Хип-Хопер да дополнам најмногу сакам дукс,дрес кошаркарски и од оние од рагби големите

Тесна ама не срооооз залепена за тебе

Па, преферирам многу тесни панталони, сметам дека многу добро стојат на олд скулки и старки :) Маици или блузи пак, носам тесни во горниот дел, пошироки во долниот дел таканаречени балон со цел да ги скријам неправилностите во телото :) Лично, многу ми е привлечно да видам машко, особено ако е слабо, со потесни панталони и интересни патики одколку со широки пантолони кои воопшто не изгледаат добро на слабо тело :):smir:

Цефка фармерки и горе некоја убава маичка немора скрос залепена за телото.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom