- Член од
- 31 јануари 2009
- Мислења
- 258
- Поени од реакции
- 12
Блазе вас![]()
Јас си останав дома... Ми откажа друштвото..
Најубаво да си поминете :smir:
и ја останав дома али од здравствени причини .. =(
ќе се задоволиме со евровизија а? хахахахахах =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блазе вас![]()
Јас си останав дома... Ми откажа друштвото..
Најубаво да си поминете :smir:
Е ај бе види на профил коа немаш слики стаено? :pos2:Siva jakna, crna koshula so dolgi rakavi..crni fallen patiki -.-
Na kraj kraeva..vidi na profil..
Na kraj kraeva..ja koa vikav da se sobereme pred da vlezeme vie se praite k*rac ipol..

епа ај нека почекаат уше 15 мин? плиз?Идете 12 ипол пред билетара.Ќе бидат тончи вотка бушав.......
12 и пол - Железничка..епа ај 15 за 1 пред внатрејас така сум договорен...или ако сакате 12 ипол на железничка
и така сум договорен
![]()

Епа не сум сигурен јас дали ќе идам. Али ќе почекаат некоја минута ваљда, нема одма да влагаат. Да се подсоберат.епа ај нека почекаат уше 15 мин? плиз?
Абе поарно ми е цела вечер да седам на форум отколку да ја гледам таа глупост. Утре ќе ги читам постовите како си поминале и ќе шмрчкам...и ја останав дома али од здравствени причини .. =(
ќе се задоволиме со евровизија а? хахахахахах =)

...првичните информации под дејство на алХоКол можам да кажам дека си пројдов солидно...подобро него што очекував...Фала момак за вечерва...Како што гледам јас сум првиот вратен од журка, па пред да исклучам компјутер да видам шо има на кајгана...првичните информации под дејство на алХоКол можам да кажам дека си пројдов солидно...подобро него што очекував...Фала момак за вечерва...
Влегов накај 00:30...Таламаска почна веднаш да пушта коа влегов после едно 15 минути највејќе и седев до 03:30...што значи 3 саати, кратко ама слатко...почна да ми скурчуе и се вратив...Ај да мавнам еден туш пошто ми смрди душава на алкохоли, цигаришта и некои весели тревки...миризби попримени од околината...и да спиеме...па утре ке видиме кој ќе се разбуди најрано