Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ја неам кај да стаам пенкало, затоа ако може некој место мене нека напраи ливче и на него да пишува СЕКА АЛЕКСИЧ - АСПИРИН!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
(мала шала)

Не се бричи бе. Ни ја нема да се бричам. :) А за комбинација незз шо да ти кажам. Ја ќе бидам темносино/бел. :)

Ја вајда ке носам Бел дуксер, на некој исфрустрирана фармерица :pos2: и имам една маичка специално за ќурки си ја чувам со јак Натпис:wink:

Ја вајда ке носам Бел дуксер, на некој исфрустрирана фармерица :pos2: и имам една маичка специално за ќурки си ја чувам со јак Натпис:wink:

Топоваќа. Ќе бидеме кремот таму бе. :) :pos2::pos2::pos2:

Ја неам кај да стаам пенкало, затоа ако може некој место мене нека напраи ливче и на него да пишува СЕКА АЛЕКСИЧ - АСПИРИН!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
(мала шала)

Еј не бе таа, боље ти е „мало виски мало кока коле“... :pos: :pos:

Еј не бе таа, боље ти е „мало виски мало кока коле“... :pos: :pos:

Абе ок прво иде мало виски мало кока коле, па ко ќе те здоболи глава од тоа зимаш АСПИРИН (по можност од Алкалоид :Р). :)

ЈаС САКАМ ДА МИ ЈА ПЕЕ ЛЕПША О НОЧИ ОД ПОЛУИМЕНТА..И НА СРЕД ПЕСНА ДА НЕ ЈАИТ МН ГОМНА ОТИ ЌЕ ЈА СНИМАМ:pos2:

ЈаС САКАМ ДА МИ ЈА ПЕЕ ЛЕПША О НОЧИ ОД ПОЛУИМЕНТА..И НА СРЕД ПЕСНА ДА НЕ ЈАИТ МН ГОМНА ОТИ ЌЕ ЈА СНИМАМ:pos2:

И после ча а туриш овде у темава и сите по дома че се радвиме и че си прааме журка по дома. :)
(не ми замеравајте, али се мрднав :) за 5 минути тргам)
:helou:

Да бе и музичка жеља моеш да си порачаш. :pos:

Носи си ливчиња и пиши траки и праи авиончиња и праќај му на сцена. :pos:

иии имаш право бе....таман прв ред ке можам да му праќам авиончиња :pos:

Ми скурчи више цел ден слушам само таламаска..главава тапан ми стана :pos2:

мене нозе ми се тресат од што сум возбуден.....:kesa:

Блазе вас :(
Јас си останав дома... Ми откажа друштвото..
Најубаво да си поминете :smir:

абе кажете шо ке носите да се распознаеме таму :) т.е. бај ми стопосто ке го познаам, од рече ке биде кај тончи и така :):)

Siva jakna, crna koshula so dolgi rakavi..crni fallen patiki -.-

Na kraj kraeva..vidi na profil..
Na kraj kraeva..ja koa vikav da se sobereme pred da vlezeme vie se praite k*rac ipol..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom