Tип на денот (Читај правила во прв пост)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Падерборн – Инглоштад

Ова треба да биде дуел кај што би требало да има голови.
Падерборн е екипа која игра офанзивен футбал, додека Инглоштад е екипа која има лоша одбрана.
Падерборн оваа сезона одигра 4 натпревари и сите 4 завршија со 3+, додека Инглоштад е 3/4 со 3+. Инглоштад прими гол на сите натпревари кои ги одигра оваа сезона, додека Падерборн прими на 3 од 4.
Кај Падерборн ќе фали Деме ( клучен играч од средниот ред ) , додека кај Инглоштад ќе го нема Икенг ( среден ред, заменлив).
Инглоштад е сеуште без победа ( 2 нерешени и 1 пораз ), додека Падерборн е со само 1 победа, но на другите натпревари против Брауншвајг и Херта , први поведоа , но не можеа да го задржат водството.
Лани двете екипи си поделија по една победа , Инглоштад победи дома со 4:0, Падерборн дома со 4:1. Пред тоа беше 1:1 во Падерборн и 1:2 во Инглоштад
Формата вели чист кец со голови , статистиката вели ГГ3+ .
Лично сакам да играм на победа на Падерборн, ама некако коеф ми е ко темпирана бомба , па одам со Т1 2+.

Тип : Т1 2+ @ 1.85

Волфсбург – Хановер

Дерби на Јужна Саксонија.
Двете екипи се ко атомски бомби, двете екипи поседуват енормен офанзивен потенцијал.
Волфсбург сезоната ја отвори со победа против Штутгарт во гости со 0:1 во последните минути од натпреварот. Менаџер им е Феликс Магат, Диего се врати во тимот, во нападот го земаа Олич.Целта оваа сезона им е излез во Европа. Ова е составот од 18 играчи кои е селектиран за утрешниот дуел : Benaglio, Hitz –Diego, Dost, Fagner, Hasebe, Josué, Kahlenberg, Kjaer, Knoche, Lakić, Naldo, Olić, Orozco Pogatetz, Polák, Rodriguez, Schäfer, Träsch, Vieirinha. Целосен тим.

Минатата недела пишував за Хановер на 2 пати , кога играа со Шалке и оваа кога играа реванш со Сласк во Лига Европа. На двата натпревара типовите ми беа фокусирани на голови , што се покажа и како добитно. Повторно ќе спомнам неколку од последните натпревари на Хановер :
Хановер – Сласк 5:1 ( Лига Европа ), Хановер – Шалке 2:2 ( Бундеслига ) , Сласк – Хановер 3:5 ( Лига Европа ), Нотинген – Хановер 1:6 ( Германија Куп ) , Хановер – Манчестер Јун 3:4 ( пријателска ). Треба ли да ја објаснувам повеќе екипата ? За утре и тие ќе имат целосен ростер.
Ова се можните 11 ( превземано од hannover96.de ) :

VfL Wolfsburg: Benaglio - Fagner, Naldo, Pogatetz, Rodriguez - Knoche, Viereinha, Diego, M. Schäfer – Dost, Olic

Hannover 96: Zieler - Cherundolo, Haggui, Eggimann, Rausch – Stindl, Andreasen, Pinto, Huszti (Schmiedebach) - Schlaudraff, Abdellaoue

Иако коеф за победа на Волфсбург не ми се допаѓа толку многу , сепак ќе одам со нивна победа. Причината е традиција и можниот замор кај играчите на Хановер :
- Хановер има само една победа на гости кај Волфсбург во последните 10 години. Имат одиграно 10 меѓусебни средби во тоа време со скор : 9 победи за Волфсбург , 1 победа за Хановер. Лани Хановер загуби со 4:1.

Тип : Волфсбург 1 @ 1.95

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Јунајтед 2
Баерн 1
Њукасл 1
Ливерпул 1х
Ајакс 2
ПСВ 1
Бенфика 1;3+
Реал 2+ 2пп
ПСЖ х2
Бордо 1
Рома х2
85 коеф за 50

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Јас за денес ги имам Реал 4+ и Барса 3+, а вчера излегоа Сити 3+ и Бердик 39.5+ значи ако излезат вечер Реал и Барса ке се слави :свиркам:

2

~2A

Гостин
Саутемптон - Манчестер Јунајтед 2
Њукалс - Астон В. 1
Ливерпул - Арсенал X2
Реал Мадрид - Гранада 1-1 и 3+
Удинезе - Јувентус 2
Интер - Рома 1

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ајде да дадам и јас предлози некои по подолго време:)
Андерлехт - Генк 1
Ливерпул - Арсенал 1
Њукасл - Астон Вила 1
Саутемптон - Манчестер 2&3+
Бордо - Ница 1
Лил - ПСЖ 2
Волфсбург - Хановер 1
Падерборн - Инголштад 1
Катанија - Џенова 1
Лацио - Палермо 1
ПСВ - Аз Алкмаар 1
Херенвен - Ајакс 2

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
њукасал 1
Јувентус 2
Галатасарај 1
Наполи 1
Билбао 1
Марсеј 1

М

Мартин`

Гостин
Сауптемтон - Јунајтед 2
Вардар - Турново 1
Херенвен - Ајакс 2
Наполи - Фиорентина 1
Самара - Анжи 2
Хартс - Данди 1
Галатасарај - Бурса 1

И уште едно на поголем ризик

Марсеј - Рен X-1
Хартс - Данди 1-1
Лил - ПСЖ 2-2
Галатасарај - Бурса 1-1
Самара - Анжи 2-2

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Саутемтон - Манчестер 2
Херевен - Ајакс 2
Андерлехт - Генк 1
Бриж - Стандард 2-3
Фереира - Брага 2
Наполи - Фиорентина ГГ

За 50 = 1350

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Lokeren - Kortrijk - 1
Lazio - Palermo - 1
Sampdoria - Siena - 1
Lille - Paris S.G. - 2

Ај да пробаме ова за вечерва... редно е ПСЖ да победи -_-

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
значи полесно ке фатиш 3+ со над 2 коеф него со 1.45 (Базел) од 30 мин ги гледам ниту еден шут на гол

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Падерборн – Инглоштад

Ова треба да биде дуел кај што би требало да има голови.
Падерборн е екипа која игра офанзивен футбал, додека Инглоштад е екипа која има лоша одбрана.
Падерборн оваа сезона одигра 4 натпревари и сите 4 завршија со 3+, додека Инглоштад е 3/4 со 3+. Инглоштад прими гол на сите натпревари кои ги одигра оваа сезона, додека Падерборн прими на 3 од 4.
Кај Падерборн ќе фали Деме ( клучен играч од средниот ред ) , додека кај Инглоштад ќе го нема Икенг ( среден ред, заменлив).
Инглоштад е сеуште без победа ( 2 нерешени и 1 пораз ), додека Падерборн е со само 1 победа, но на другите натпревари против Брауншвајг и Херта , први поведоа , но не можеа да го задржат водството.
Лани двете екипи си поделија по една победа , Инглоштад победи дома со 4:0, Падерборн дома со 4:1. Пред тоа беше 1:1 во Падерборн и 1:2 во Инглоштад
Формата вели чист кец со голови , статистиката вели ГГ3+ .
Лично сакам да играм на победа на Падерборн, ама некако коеф ми е ко темпирана бомба , па одам со Т1 2+.

Тип : Т1 2+ @ 1.85

Волфсбург – Хановер

Дерби на Јужна Саксонија.
Двете екипи се ко атомски бомби, двете екипи поседуват енормен офанзивен потенцијал.
Волфсбург сезоната ја отвори со победа против Штутгарт во гости со 0:1 во последните минути од натпреварот. Менаџер им е Феликс Магат, Диего се врати во тимот, во нападот го земаа Олич.Целта оваа сезона им е излез во Европа. Ова е составот од 18 играчи кои е селектиран за утрешниот дуел : Benaglio, Hitz –Diego, Dost, Fagner, Hasebe, Josué, Kahlenberg, Kjaer, Knoche, Lakić, Naldo, Olić, Orozco Pogatetz, Polák, Rodriguez, Schäfer, Träsch, Vieirinha. Целосен тим.

Минатата недела пишував за Хановер на 2 пати , кога играа со Шалке и оваа кога играа реванш со Сласк во Лига Европа. На двата натпревара типовите ми беа фокусирани на голови , што се покажа и како добитно. Повторно ќе спомнам неколку од последните натпревари на Хановер :
Хановер – Сласк 5:1 ( Лига Европа ), Хановер – Шалке 2:2 ( Бундеслига ) , Сласк – Хановер 3:5 ( Лига Европа ), Нотинген – Хановер 1:6 ( Германија Куп ) , Хановер – Манчестер Јун 3:4 ( пријателска ). Треба ли да ја објаснувам повеќе екипата ? За утре и тие ќе имат целосен ростер.
Ова се можните 11 ( превземано од hannover96.de ) :

VfL Wolfsburg: Benaglio - Fagner, Naldo, Pogatetz, Rodriguez - Knoche, Viereinha, Diego, M. Schäfer – Dost, Olic

Hannover 96: Zieler - Cherundolo, Haggui, Eggimann, Rausch – Stindl, Andreasen, Pinto, Huszti (Schmiedebach) - Schlaudraff, Abdellaoue

Иако коеф за победа на Волфсбург не ми се допаѓа толку многу , сепак ќе одам со нивна победа. Причината е традиција и можниот замор кај играчите на Хановер :
- Хановер има само една победа на гости кај Волфсбург во последните 10 години. Имат одиграно 10 меѓусебни средби во тоа време со скор : 9 победи за Волфсбург , 1 победа за Хановер. Лани Хановер загуби со 4:1.

Тип : Волфсбург 1 @ 1.95
Paderborn - Inglostad FT 1:3 (n)
Wolfsburg - Hannover 0:4 75' (n)

Not good , not good at all ..

Kajgana Shop

На врв Bottom