Tип на денот (Читај правила во прв пост)

L

Löwe

Гостин
Дали видовте Штутгарт како ја наместија.. Водеше 0-2 Волфсбург. Со тие 3 бода и евентуален кикс на Хановер кој (имаа негатива од 0-1), ќе беа во Европа лига. Во меѓувреме во 71минута Хановер даваат гол и прават пресврт, со што на Волфсбург ни победата не им е доволна за Европа Лига, па затоа во 73 Штутгарт Намалува на 1-2, во 75 изедначува 2-2 и во 79 прави пресврт 3-2

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ништо чудно денес
Херта 1
Келн - Б.Минхен 2
Херта да ја скокне зоната за одпаѓање, ќе игра бараж, последно коло е во Германија.
Испадна како што мислев..:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За денес убедливо нјасигурни утакмици се:

Ноутс Каунти-1 1.6
Стевениџ-1 1.45
Кроули-2 1.6

на сите му е нож до коска работата дојдена и играат против послаби екипи од нив кој резултатот не му значи ништо..сега се двоумам која да ја изиграм сингл ама мислам дека и трите се сигурни
вистина е деца да му верувате на вујко Рамиз:D

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
да не знаете каде даваат 30 коеф за евертон 1у2? освен во вил хилл???

Сарагоса 1
севиља 1
реал 4+
барса 4+

;)

А

Анноун

Гостин
што се гледаше во италија при ист скор ? гол разлика или меѓусебен дуел ?

-не знам зошто падна толку квотата за кец за Удинезе . Дали има врска со тоа дека Лече изгуби , а Џенова има 3 бода предност пред Лече . Ваљда не е веќе отпаднат Лече а ?

брегалница - тетекс 1 1.75 коефициент во спортлајф , ехее , екстра. Тетекс сака да отпаѓа така ? сигурно ќе одат на пораз , да не го поминат Охрид на табелата :pos:

за болдовите некој ако знае одговори нека ми реплицира.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608

-не знам зошто падна толку квотата за кец за Удинезе . Дали има врска со тоа дека Лече изгуби , а Џенова има 3 бода предност пред Лече . Ваљда не е веќе отпаднат Лече а ?

брегалница - тетекс 1 1.75 коефициент во спортлајф , ехее , екстра. Тетекс сака да отпаѓа така ? сигурно ќе одат на пораз , да не го поминат Охрид на табелата :pos:

За вториот болд Тетекс ке се обиде да стигне барем до бараж. Брегалница за ништо не се бори и сомнителна ми е таа.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За вториот болд Тетекс ке се обиде да стигне барем до бараж. Брегалница за ништо не се бори и сомнителна ми е таа.
Охрид со турново може да ја наместат во зависност од уплатата како ке е .. турново имаат своја обложувалница во грција . плус тие се од струмица а пандев ке отвара академија во охрид како што слушнав и може и да го опстанат охрид .. до сега ги продаваја утакмиците управава али редно е да изиграат добро сега .имале бодови за земање од некои екипи па ајде да видиме .а брегалница може и да ги победат на тетекс .. како што знам не им се баш добри односите .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382

.
Се гледа меѓусебен дуел прво. Инаку да, има врска тоа што Лече изгуби, скоро сигурно они се второлигаши од наредна сезона. Иако меѓусебен дуел им е 2 нерешени, а гол разликата е на страна на Лече, сепак последно коло Џенова игра дома, Лече гостува.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Меѓусебен дуел.
Џенова-Лече 0:0
Лече-Џенова 2:2
Само не ми е јасно дали важи гол во гости, ако важи тогаш отпаднати се Лече, ако не, тогаш се гледа гол разлика, а Лече има подобра.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Kohlschreiber P. (Ger) - Lopez F. (Esp) > 22.5

Del Potro J.M. (Arg) - Wawrinka S. (Sui) > 21.5

Ramos A. (Esp) - Gasquet R. (Fra) > 21.5

Munoz-De La Nava D. (Esp) - Petzschner P. (Ger) 1

Bautista-Agut R. (Esp) - Phau B. (Ger) 1

конечно добитен по долго време :)

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Меѓусебен дуел.
Џенова-Лече 0:0
Лече-Џенова 2:2
Само не ми е јасно дали важи гол во гости, ако важи тогаш отпаднати се Лече, ако не, тогаш се гледа гол разлика, а Лече има подобра.

Во Италија нит меѓусебен дуел нит гол разлика се гледа...ако имаат исти бодови без разлика дали се работи за отпаѓање или за шампионска титула се игра мајсторка една....многу реално е годинава мајсторка за титулата да гледаме :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Аха, пред 100 години.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Во Италија нит меѓусебен дуел нит гол разлика се гледа...ако имаат исти бодови без разлика дали се работи за отпаѓање или за шампионска титула се игра мајсторка една....многу реално е годинава мајсторка за титулата да гледаме :)

Едит до 2006 било така...сеа е меѓусебен дуел :)) Вики кажуе така :))

Before the 2005–06 season if two or more teams were tied in points for first place, for only one spot in a European tournament, or in the relegation zone, teams would play tie-breaking games after the season was over to determine which team would be champion, or be awarded a European tournament spot, or be saved or relegated. Since 2005–06, if two or more teams end the season with the same number of points, the ordering is determined by their head-to-head records. In case two or more teams have same total points and same head-to-head records, goal difference becomes the secondary deciding factor.

Kajgana Shop

На врв Bottom