Vcera super beseNapoli 1
Man Utd T1
Auuu katastrofa ,vejke 0:4,a nne e ni 2/3 zavrsena..Sorry!Karpat Oulu - Blues Espoo
tip:1
kvL1.75
Poc: 17.30
Kaj Domzale falat 22 igraci poradi povreda:
- Vjekoslav Andrić, 19 yrs, goalkeeper (0/0)
- Žiga Kous, no info available
- Darko Topić, 26 yrs, midfielder (3match/0goals)
- Rok Hanžič, 30 yrs, midfielder (2/0)
- Ivan Knezovic, 28 yrs, defender (5/4)
- Darko Zec, 22 yrs, defender (5/1)
- Luka Elsner, 29 yrs, defender (9/0)
- Alen Kavčič, 18 yrs, defender (2/0)
- Tadej Apatič, 24 yrs, defender (3/0)
- Nik Cimprich, 20 yrs, midfielder (0/0)
- Blaž Brezovački, 24 yrs, midfielder (0/0)
- Marko Kovjenić, 18 yrs, midfielder (1/0)
- Miroslav Grbic, 22 yrs, defender (3/0)
- Marko Drevenšek, 24 yrs, midfielder (6/0)
- Mate Selak, 24, midfielder (2/0)
- Dejan Geric, 23 yrs, midfielder (1/0)
- Damir Pekić, 32 yrs, attacker (8/1)
- Amer Krcic, 22 yrs, midfielder (7/1)
- Slobodan Vuk, 22 yrs, attacker (5/1)
- Jernej Smukavec, 20 yrs, attacker (7/0)
- Mitja Zatkovich, 28 yrs, midfielder (10/1) - suspended yellow cards accu
- Gaber Dobrovoljac, 18 yrs, defender (0/0)
a vo startniot sostav se ocekuva da bidat ovie fudbaleri:
Vidmar (21y) - Defence: Balkovec (17y), Diallo (19y), Korun mf (23y), Dobrovoljc (17y) - Midfield: Horvat (25), Vancas-Pozeg (17), Vrhunc (19) papa - Teinovic (34! ), Zadnikar (20), Osmanaj (18)
Вистина е то дека има.. ама изгледа овие Триглав се толку големи дрва шо неможа да ги победа ни децата шо игра против нив !!
Домжале водат на полувреме 1:0Арно не стасав на време да си ги лиснам парите за сингл. Колку кажа дека имаат повредени играчи - 22 ?
![]()
Да се разбериме, јас информации од ракав не тресам, пренесувам на форумов нешто шо е изјавено од тимот т.е. официјална информација.Ниту пишав дојава, местенка , 100%, 500%.Сам треба да одлучиш дали да изиграш.И јас самиот не ја изиграв оти за никаде се и едните и другите. Do you realize?Домжале водат на полувреме 1:0Арно не стасав на време да си ги лиснам парите за сингл. Колку кажа дека имаат повредени играчи - 22 ?
![]()
2:1 FTKuPS - Mariehamn 1 @ 2.05
Дададада.. Не ме сваќај грешка информацијата ти беше супер и на место, а ест дека излегоа дрва и едните и другиоте како што велиш. Не кажа ништо ти ниту дека треба да се игра ниту дојава, мојава, итн... Таман си беше се, не го свакај мојов пост како нешто против тебе.Да се разбериме, јас информации од ракав не тресам, пренесувам на форумов нешто шо е изјавено од тимот т.е. официјална информација.Ниту пишав дојава, местенка , 100%, 500%.Сам треба да одлучиш дали да изиграш.И јас самиот не ја изиграв оти за никаде се и едните и другите. Do you realize?
Чуството ко че те заеба глупи утакмици шо си ги пишал безвеза !!Valencia - Chelsea - X
Domzale - Triglav - X2
Ham Kam - Alta - 4+
Cardiff - Southampton - 1