Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Сакав да го ставам прв стрелец на гол Ван Бајтен они Туре ми го ставиле, сепак не го сменив ако така било пишано нека оди :)
Инаку еве мои типови за денеска, некои од нив ги пишав/искомбинирав ..

Bayern Munich - Manchester C. 1 @ 2.00
CSKA Moscow - Inter Milan 2 @ 2.75
Lyon - Dinamo Zagreb X @ 4.00
Napoli - Villareal 1 @ 1.80
Otelul Galati - Benfica X @ 3.65
Trabzon - Lille 2 @ 2.60
Manchester United - Basel 5+ @ 3.30
братче малку ми бодат очи овие типови па си земав слобода да те цитирам :)
прво. баерн со сити..многу зезната утакмица,мислам дека време му е на сити да одигра еден голем меч.
цска-интер..оваа би требало најитно одбегнување бидејќи може сешто да се случи,може да блесне интер со новиот тренер,но цска не е наивен противник особено не на домашен терен.
лион - дин. загреб.. мене ова ми е најчист кец,не знам зошто сите мислат дека лион нема да го добие динамо затоа што овие одиграле добра утакмица против реал во која реал требал да им даде 5 гола,ама пола свет ја одиграл 5+ па дале само 1 :)
Ман Утд. - Базел.. руни и чичарито повредени,најверојатно е дека ќе идат на релаксирана утакмица со најмногу 3 гола..

за Отелул те подржувам,тоа ми се гледа како најможно изнендување.

ништо лично иначе,чисто за дискусија и предлози
Поздрав

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
прво. баерн со сити..многу зезната утакмица,мислам дека време му е на сити да одигра еден голем меч.
цска-интер..оваа би требало најитно одбегнување бидејќи може сешто да се случи,може да блесне интер со новиот тренер,но цска не е наивен противник особено не на домашен терен.
лион - дин. загреб.. мене ова ми е најчист кец,не знам зошто сите мислат дека лион нема да го добие динамо затоа што овие одиграле добра утакмица против реал во која реал требал да им даде 5 гола,ама пола свет ја одиграл 5+ па дале само 1 :)
Ман Утд. - Базел.. руни и чичарито повредени,најверојатно е дека ќе идат на релаксирана утакмица со најмногу 3 гола..

Поздрав
Интер води 0-2..да те потсетам :)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Интер води 0-2..да те потсетам :)
Видов сега,фала за потсетувањето..мислев од 18:30 почнува.
Но како и да е,реков дека е за одбегнување а не дека ќе изгубат сигурно :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ништо
еве нешто од мене што ке го уплатам за добри пари
Лион - 1
реал - 1
Ман - 1
Наполи - 1

М

Мартин`

Гостин
лион - дин. загреб.. мене о требва ми е најчист кец,не знам зошто сите мислат дека лион нема да го добие динамо затоа што овие одиграле добра утакмица против реал во која реалал да им даде 5 гола,ама пола свет ја одиграл 5+ па дале само 1 :)

Поздрав
Ако ме следиш мене ќе видиш дека често пишувам такви утакмици што “бодат“ во очи, сепак тие повеќе испаѓаат отколку овие “сигурниве“.

- Баерн се согласувам дека има доста незгоден противник а тоа е Манчестер Сити но сепак Баерн игра на домашен терен во Германија, имаат одлична серија направено и се во топ форма (посебно одбраната) да не напоменувам за многу поголемото искуство за разлика од Сити во ваквите Европски натпреварувања. Затоа мислам вечер нема да има Баерн којзнае какви проблеми со Сити и ќе ја добие со 2~ разлика ..

- Што се однесува до ЦСКА - Интер мислам тука се е јасно, се гледа дека кладилниците ги потценија премногу Интер и има даваат дури 2.75 коефициент ? Во најдобра варијанта требаше да биде максимум 2 за Интер сепак разликата во класите е очигледна иако Интер не е во форма кога тогаш ќе се врати, ова е исто како натпреварот Барселона - Милан каде што Милан ги потценија премногу.. инаку како што реков коефициентите обично кладилниците ги дотеруваат за да типувачите “ботови“ да паднат психолошки на нив.. демек голем коефициент тешка ќе да е. Моментално Интер води 2-0 и се е можно па дури и да не тепаат, сепак мислам нема да паднат на тоа ниво и да изгубат ваква разлика.

- Динамо Загреб воопшто и не ги рачунав дали се јаки или слаби, важно знам Лион не е тоа што беше и може на изненадување да му украдат некој бод.. значи тешко ќе биде и веројатноста да испадне кец е поголема сепак јас сакам да ризикувам и затоа ја пишав X.. Мамич и компанија ако треба ќе наместат сега една X во гости а потоа сите дома ќе ги изгубат па дури и од Лион. Значи за одење понатаму немаат шанси.

- Англија > Швајцарија огромна разлика во квалитетот, така да 3-4 гола проблем нема да бидат за Манчестер и со 2 состав ако треба... ќе заврши ќе правиме муабет за таа утакмица.. исто како што беше Работнички - Лацио разлика во класи слично е и ова ...

Секое коло има некој утакмици “леви“ тие очекувам денеска да бидат оние на хартија помали тимови Бенфика и Лион кои ќе ги кутнат 90% од кладилничариве и ќе играат во нивна корист ..

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ако ме следиш мене ќе видиш дека често пишувам такви утакмици што “бодат“ во очи, сепак тие повеќе испаѓаат отколку овие “сигурниве“.
Те следам затоа и те цитирав,секоја чест за тие Х-овите што ги погоди. :)
Отсекогаш тие што бодат очи повеќе испаѓаат јас само си дадов мислење.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Што толку паѓа коеф. на Динамо З. за 2? Да не има Лион некои повредени играчи и сл?
Гуркуф и Лисандро Лопез ама мислам дека и без нив може да ги добијат загребчаниве без проблем.

јас пишав Лион 1-1, Бенфика 2&2-3, Јунајтед 1&3+ и Сити дава гол

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
93%
€ 4.518.759

Уплата на Баерн да тепа .. не ви се чини ко многу некако ? :D

Кој че ги исплајча овие пари? Шо е многу многу е .

Одам со Х2 4/10
Ја викам 2
ама по сигурно е ГГ или 3+

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Вотфорд-Милвал гг Донкастер-Хал Сити 1 Наполи-Виљареал 1 Реал-Ајакс 1 Манчестер-Базел 1

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.386
Поени од реакции
5.497
Manchester Utd. - Basel 1 @ 1.20
Otelul Galati - Benfica 2 @ 1.60
Glasgow Rangers - Kilmarnock 1 @ 1.20
West Ham - Ipswich 1 @ 1.55
Monfils G. - Giraldo S. 1 @ 1.25

квота 4.4

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Браво, иначе кај ги уплаќаш овие на интернет ? гледам на Српски е затоа ..
Хрватски :)
Иначе на Бетардија. Не ми е по ќеф, ама немам избор :)

Kajgana Shop

На врв Bottom