Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.605
- Поени од реакции
- 22.610
Бенфика-Порто сите ГГ ја типуваат. Може фино да си испадне 1/2-0 или 0-1/2.
Да се играа две утакмици да испаднеше така.. ама се игра само еден дуел.. плус за влез во финале ќе има голови и отворен фудбал тоа сигурно!Бенфика-Порто сите ГГ ја типуваат. Може фино да си испадне 1/2-0 или 0-1/2.
Ако ова се однесува на мене по грешка пишав барса овде 1 ја играв 1-1 1.25 коефициент и тебе ич да не те боли тоа што сум јас играл оваа тема е за ставање типови а не да ме замараш дека не сум требал барса да ја играмшто сте запнале сите Барселона 1 .. за 1.05 или 1.10 не се ризикува.. што ако гранада одиграат како што игра спортинг хинон стално против барса последниве 2 год .. едвај ги победува нив барса .. на 10 коефициент + барса 1 ке ви дојде 10,5 или 11 .. не се ризикува за 1.10 коеф.
не кажав за тебе туку онака си кажав ..Ако ова се однесува на мене по грешка пишав барса овде 1 ја играв 1-1 1.25 коефициент и тебе ич да не те боли тоа што сум јас играл оваа тема е за ставање типови а не да ме замараш дека не сум требал барса да ја играм
Да бе, стигнале до 1/2 финале и сега им текнало да се фокусриаат на лига, како купот да се игра секоја недела.Не рипајте сите по Дортмунд коеф од 1.40 ојде на 1.70, мислам дека не е и е важен купот повеќе ќе се фокусираат на бундес лигата
Нормално изиграле слаб натпревар и сите викаат се фокусираат на лигата .. Дортмунд е институција бе .. нема шо да се фокусираат на лигата само ако е така и Гројтер треба да се фокусираат на пласман во прва лига .. бтв доколку го земат купот ке освојат голема премија .. не се играат куповите за џабе .. ако беше така сите што претендираат за титула ке испаѓаат од купот .. а ова со коефициентот е замка .. исто кога ке го намалат коефициентот од 2.50 на 1.90 и после 20 мин пред натпревар ке го вратат истиот не е све во коефициентите..Да бе, стигнале до 1/2 финале и сега им текнало да се фокусриаат на лига, како купот да се игра секоја недела.
Значи ова фокусирање/концетрирање на лига ми е најглупо нешто. Сите кога испаѓаат од некаде, тоа било да се концетрираат на лига...
Barcelona ne samo sto ke izleze 1 1-1&3+ ke izleze kolku sakas platija ako ne izleze jas nema da vlezam vise vo ovoj forum.што сте запнале сите Барселона 1 .. за 1.05 или 1.10 не се ризикува.. што ако гранада одиграат како што игра спортинг хинон стално против барса последниве 2 год .. едвај ги победува нив барса .. на 10 коефициент + барса 1 ке ви дојде 10,5 или 11 .. не се ризикува за 1.10 коеф.
Јас ке ја играв барселона 1-1&3+ али во спортлифе нема понуда само за барса за тој типBarcelona ne samo sto ke izleze 1 1-1&3+ ke izleze kolku sakas platija ako ne izleze jas nema da vlezam vise vo ovoj forum.
Јас ке ја играв барселона 1-1&3+ али во спортлифе нема понуда само за барса за тој тип