СУПЕРХИКС, Кирил Џајкoвски и Фолтин на Плоштад Македонија - 08.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
имаТ на антена 5 пренос од плоштад... сега случајно пуштив... следен ќе бидел кирил џајковски...
интернет стриминг тука
штета што нашиве телевизии не го сметаат за важен настан...:kesa:

Се беше супер, осве рециталот за александар македонски и што-ти-ја-знам-што + напорниот гоwор на нашиот пwемиер.

Стварно бе. 23 часот Хикси, Кирил на полноќ.
Инаку се покајав за сите оние можности што сум ги имал да го чујам Кирил во живо но сум ги пропуштал.
Сега сфаќам зошто во секое списание добива најдобри рецензии неговиот Live-act.

Многу геј работа, ебати организацијата....луѓе се наработа денес неможат да скапат на плоштад. Организација минус сто, од 9 дури во 11 да почнат Хикси, и во 12 да почне Ќиро и до кога???
Ептен ми е криво што неможев да го слушам, ама и хискси беа океј

Остај тоа, бино ги дочекавме Суперхикс и супер си беа. Туку зошто Фолтин настапија само со 3 песни?

Остај тоа, бино ги дочекавме Суперхикс и супер си беа. Туку зошто Фолтин настапија само со 3 песни?

Толку беше предвидено за Фолтин многу кратко да свират. Иначе хикси беа ѕверови ама најголем РЕСПЕКТ за неговото височество КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ!!! Човекот искина, партал напраи. Дефинитивно маестро на електронската музика. Иначе мислам дека траеше до 1 и 10 :)

Овој Кирил како од друга димензија да е :vozbud: растур човек риспект...нема журка што ќе ја пропуштам од сега негова...каков спој на клабинг со плех оркестар :vozbud: само тој го може тоа,алал да му е :je:

Прајслес беше. Кирчо е незаменлив.
Јесте да и суперхикс ме помрднаа и скокав како мало дете, ама сепак мајсторот беше врвот на вечерта.
*симнува капа and says respect*

Еии тапа организација ништо не успеав да видам :tapp: само огномет:pos:
..Стварно тапа, последен автобус за Куманово во 10.30 беше таман кога почнаа Фолтин:tapp:
Можда требало малку барем порано да почне, ама бидна веќе..слушнав нешто од преносот:pipi:

Ништо не видов.... автобусот во 11 и 30 ми тргаше се на трчање поминав :(

Суперхикс успеав да ги дочекам само додуша и заради нив бев и на плоштад за Кирил не ми се чекаше може малку ми е криво ама сега тоа е.Иначе суперхикс беа супер :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom