СТОП ЗА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ИМЕТО СО ГРЦИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување

СТОП ЗА ПРЕГОВИРИТЕ СО ГРЦИЈА

• Да се стопираат преговорите!

Гласови: 273 83,2%
  • Преговорите мораат да продолжат

Гласови: 55 16,8%

• Вкупно гласачи
    328
Не не примија во НАТО, нема ни преговори сеа, бидејќи нема никаков резултат доколку се реши името.

Стоп за преговорите.Ние немаме проблем со името.На преговори значи сами прифаќаме дека ке преговараме да го смениме.

ДАдовме шанса што не требаше да ја дадеме и веќе треба да престанеме.Кој им е*е матер.Нема веќе преговори.Ние сме МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ!И горди сме на тоа!

Не ни требаше да преговараме за името. Кој се тие бе, геј нација, грда нација, нас ќе ни го мењавале името ... абе смрт за сите нив.

Samo da se potpisam (so dvete race).
Nema vekje ni potreba ni prostor za diskusija.
Nema potreba od obrazlozuvanje.
Nema potreba uopste da sednes na ist stol so kuce koe sto ti pravi 20 milijardi steta i barabar te unazaduva politicki.Na sekoj eden mozen nacin...oni (seljanite od ftroy) vodat specijalna vojna protiv nas.

STOP ZA PREGOVORITE SO CIGANITE OD ETIOPIJA STO SE ZAMISLUVAAT DEKA SE GRCI.

Se zboruva i se pregovara so lugje.Kuche...se tepa i toa zdravo.So pogolem stap.

СТОП ЗА ПРЕГОВОРИТЕ !!!

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ !!!

Ќе спамирате?

КОЈ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕ

ГРЦИЈА СИ КЛАВИ БЕСИЛКА

НИЕ УТРЕ ВО ООН ТРЕБА САМО ДА ЈА ЗАТЕГНЕМЕ

пак јас наочарите ги земам :P ( дечки не сме до толку чори пишете со нормални букви )

Нашиве нема што појќе да преговараат со циганите .... јасно е дека не сакаат македонија да сме а друго ние не прифаќаме

makedonija ne moze da prifati da pregovara za promena na identitetot.
razgovorite se farsa.
ke se najde li maz da gi prekine pregovorite, ili ke treba da go pronajdeme?

Република Скопје(Македонија) е прифатливо за циганите атински.Значит СТОП за преговорите ВЕДНАШ.

КОЈ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕ

ГРЦИЈА СИ КЛАВИ БЕСИЛКА

НИЕ УТРЕ ВО ООН ТРЕБА САМО ДА ЈА ЗАТЕГНЕМЕ

Со што ќе ја затегнеме кога цела Европа застана зад нејзин грб.
Нашите така наречени пријатели

Хех кога ќе ми текне сите овие како викаа дека Македонија го заслужува членството бла бла бла..
И на крај....курот во гз..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom