Steam: Официјална дискусија

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
http://www.arma3.com/buy
Цените за Арма,алфа верзија ке има од 5 март.
Нормално играта ке биде само за стеам,така да ако има некој заинтересиран moze da ја купи tamu.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Left 4 dead 2 - 3,49 евра
--- надополнето: 13 март 2013 во 00:50 ---
Left 4 dead 2 - 3,49 евра

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Го исталирав Steam и имам сметка направено, но имам еден проблем, значи од првин кога го вклучам Steam пишува ''Updating Steam(има упдејт околу 109,391 КБ но стигне околу 1000-2000 кб) и подоцна после некое време ми се пајавува некоја грешка поврзана со ''Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again.''
Е сега незнам што е проблемот со ова имам интернет но ми вели дека треба да ја потврдам конекцијата на интернет и да пробам повторно:facepalm:
Што може да биде проблемот?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
пробај уште 5-6 пати

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Го исталирав Steam и имам сметка направено, но имам еден проблем, значи од првин кога го вклучам Steam пишува ''Updating Steam(има упдејт околу 109,391 КБ но стигне околу 1000-2000 кб) и подоцна после некое време ми се пајавува некоја грешка поврзана со ''Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again.''
Е сега незнам што е проблемот со ова имам интернет но ми вели дека треба да ја потврдам конекцијата на интернет и да пробам повторно:facepalm:
Што може да биде проблемот?
Неам појма,дај пробај со ова. Во фолдерот на стеам имаш еден фајл clientregistry.blob - избришиго па пак логирај се и пробај да влезеш на стеам. Пред да го направиш ова пробај повеке пати како што ти кажа анон.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
killing floor 3.74 играва е MUST HAVE :)

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
зедоф клуч, го активираф на официјалната страна и шо сеа?
кај да го спуштам client-от т.е. играта ?
добиф на меил уште 2 клуча за некој ствари на играта-ајтеми и простор во backpack :D
и дај не дупи кажи кај се спушта играта :D како шо глеаф гејмплеј ме бендиса :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
зедоф клуч, го активираф на официјалната страна и шо сеа?
кај да го спуштам client-от т.е. играта ?
добиф на меил уште 2 клуча за некој ствари на играта-ајтеми и простор во backpack :D
и дај не дупи кажи кај се спушта играта :D како шо глеаф гејмплеј ме бендиса :D
Врска немам не ја имам уште видено само клуч зедов :D
Едит : играта сеуште не е активирана . на 2 април би требало да е излезена :D

Step 2. Register and login HERE and wait the beta starts.

Step 3. In brief, when the beta starts, you have to log in, then in the "manage titles" section you should find Defiance Beta access, apply the code and you can get the client.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
еве ја на стим​
едит: сеуште на стим неможи да се активира дека не излезена бета верзијата. како шо напиша acereal на втори април ваљда ќе можи да ја активираме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom