Steam: Официјална дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Од утре 18:00 до недела 21:00, новата Counter-Strike:Global Offensive или скратено CS:GO, ќе биде достапна за играње преку Steam без пари најавува Valve. Викендов се игра еден од најпопуларните е-спорт турнири ESWC каде што за прв пат CS:GO е дел од програмата. Исто така играта ќе биде за прв пат играна на важен интернационален е-спорт настан.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ја симнувам кантеров, али никаде во опцииве на стимов не можам да најдам каде да ми се симињаат игриве?

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Ја симнувам кантеров, али никаде во опцииве на стимов не можам да најдам каде да ми се симињаат игриве?
shortcuts имаш во library и по желба на десктоп, иначе игрите ти се спуштаат во Steam\steamapps\username или во common

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
shortcuts имаш во library и по желба на десктоп, иначе игрите ти се спуштаат во Steam\steamapps\username или во common
Епа зборов ми беше, неќам таму да ми се спуштаат. Сакам пример во D:\Games како на оригин :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Епа зборов ми беше, неќам таму да ми се спуштаат. Сакам пример во D:\Games како на оригин :)
Пушти ја бета верзијата на Steam, мислам дека таму ја има таа опција.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
CS:GO намалена на 7.34 еуро
Owned :)

Прв пат купувам на стеам и некако многу ми е чуден/различен од оригин, како покомплексиран да ми е :)
Е сега прочитав негде дека можело истите игри од оригин да ги префрлам/синхронизирам на стеам, па све преку него да играм. Може?

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446

Прв пат купувам на стеам и некако многу ми е чуден/различен од оригин, како покомплексиран да ми е :)
Е сега прочитав негде дека можело истите игри од оригин да ги префрлам/синхронизирам на стеам, па све преку него да играм. Може?
можи бе другар, ако ја има играта да ја купиш на стим(а ти ја имаш како купено веќе) ти треба да ја активираш преку онаков код/клуч од играта (Add a game>Activate a Product on steam>Next>клај го клучот(кодот) тука)

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65

Ja zema cs go? daj steam acc da igrame poso slabo od mkd ima na go.
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 11:36 ---
left 4 dead 2 free weekend и намалена е на 3,5 еуро
3 komada kupiv za gift :) So drugarive survival ke se utepame od igranje posle kolokviumi.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
ај некој помош ако можит во врска со CS GO е ,вака ја купив од на стим игрва се и све е ок само нз зш ко ке ја пуштам 2-3-4 и нагоре пати ми се појавуват црн екран вејќе кај со влегвам во играва и само чим се појавит то одма ми илигвит некој ерор од стимов ево слика,прво ова десна излегвит после ко ке стгнам ок и ова од стимов,и зада ја пуштам играва морам да го исклучам стимов и пак да влезам ито дирекно на CS GO а да влезам прво на друга игра па после на кантеров не се уклуцвит ова го дават шо е работава незнам.. Untitled.png

Kajgana Shop

На врв Bottom