mRnO
И по mRnO,mRnO
До кога ќе идете по дискотеки,ќе терате ноќни шеми и слично? Има ли некоја старосна граница кога би требало да се преќине со ноќен живот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

По стапките на Гоа Гил брачкоДури сум жив и здрав ќе шетам и скитарамнема прекин никако

Никогаш не сум била голем љубител на дискотеки,така што не би имала проблем и од сега да се откажам.
Веројатно ќе престанам да одам,кога ќе видам дека повеќе не можам да издржам гласна музика и не ме држат нозете и се почесто почнува да ми се приспива во 1.![]()
))До кога ќе идете по дискотеки,ќе терате ноќни шеми и слично? Има ли некоја старосна граница кога би требало да се преќине со ноќен живот?
еееееееееееее......... сеа ја претера и ти...:nesvest:Старосна граница има само за некои глупаци....Во Италија, Полска, Романија и сл. имам видено и бабички по дискотеки од по 70год. кои знаат да се забавуваат, да пијат и да си ја направат вечерта убава...

Не претерува , вистина е , колку сакаш има постари во дискотеките , има дрга граница , обратна ,за пример да ти кажам овде во дискотеки и кафичи не смеат да влегуваат лица помлади од 21 година.еееееееееееее......... сеа ја претера и ти...:nesvest:
најмаксимум 30![]()
Старосна граница има само за некои глупаци....Во Италија, Полска, Романија и сл. имам видено и бабички по дискотеки од по 70год. кои знаат да се забавуваат, да пијат и да си ја направат вечерта убава...
еееееееееееее......... сеа ја претера и ти...:nesvest:
најмаксимум 30![]()

Веројатно ќе престанам да одам,кога ќе видам дека повеќе не можам да издржам гласна музика и не ме држат нозете и се почесто почнува да ми се приспива во 1.![]()