Старосна граница за во дискотека?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
До кога ќе идете по дискотеки,ќе терате ноќни шеми и слично? Има ли некоја старосна граница кога би требало да се преќине со ноќен живот?

Нема....моите уште "искачаат" на 47 год...btw...Мајками просли петок била у јубокс...се разоцарала многу стари имало :pos2: само у mr jack ке идела хахахаахаха

Се додека ушните тапанчиња ја издржуваат музиката. Иако за денес стварно не би се чувствувале угодно луѓето над 27-28 години во дискотека на оној така наречен сениор, затоа што мање више идат претежно под 18 години.....а иначе Џубокс, Студио, Мистер Џек и уште неколку такви места се стрикно наменети за луѓе над 30:)

Никогаш не сум била голем љубител на дискотеки,така што не би имала проблем и од сега да се откажам.:)
Веројатно ќе престанам да одам,кога ќе видам дека повеќе не можам да издржам гласна музика и не ме држат нозете и се почесто почнува да ми се приспива во 1.:)

Дури сум жив и здрав ќе шетам и скитарам :) нема прекин никако

Никогаш не сум била голем љубител на дискотеки,така што не би имала проблем и од сега да се откажам.:)
Веројатно ќе престанам да одам,кога ќе видам дека повеќе не можам да издржам гласна музика и не ме држат нозете и се почесто почнува да ми се приспива во 1.:)

:-)))

Crazy, колку што разбрав, ти имаш 18-19 год.?

До кога ќе идете по дискотеки,ќе терате ноќни шеми и слично? Има ли некоја старосна граница кога би требало да се преќине со ноќен живот?

Старосна граница има само за некои глупаци....Во Италија, Полска, Романија и сл. имам видено и бабички по дискотеки од по 70год. кои знаат да се забавуваат, да пијат и да си ја направат вечерта убава...

Старосна граница има само за некои глупаци....Во Италија, Полска, Романија и сл. имам видено и бабички по дискотеки од по 70год. кои знаат да се забавуваат, да пијат и да си ја направат вечерта убава...
еееееееееееее......... сеа ја претера и ти...:nesvest:
најмаксимум 30:toe:

Не претерува , вистина е , колку сакаш има постари во дискотеките , има дрга граница , обратна ,за пример да ти кажам овде во дискотеки и кафичи не смеат да влегуваат лица помлади од 21 година.

Се согласувам со Lady целосно.

Зашто најмаксимум 30? Зашто не и над 30? Глупости...:tapp:

No limits:):):music3::music3::music3:
Верувам дека го имате гледано филмот студио 54,со бабичката во преден план:):)

Tука сум и јас :)

Додека се можи нема старосна граница :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom