(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej izvini...aj sleden pat pred da pisam ovde ke baram dozvola od tebe...
inace da si kazam Anderson...ne mi izgleda kako nekoe golemo zasiluvanje..moze e nadezen ama seuste ne e za u prviot sostav na Manchester...
Abe ako treba i dozvola ke baras oti ova e sampionski tim.A so ako Luzerpool e naj trofeen koga deset godini nema osvoeno premier liga.Izgleda ke treba da go sledite Inter pa taka samo ako osvoite titula.
A za Anderson dodeka stane top igrac nie ke vi gi pustime samo Ferdinad i O'shea.:bip:

zar moze da pomine nekoja utakmica a dimitar da gi nema golovite ? :) :) :) :)
pozz

znaete ima nekoi lugje sto mislat deka ako im dades nekoe pravo poveke.. go fatile gospod za tiiiiiiiit....
ali jebiga taka ide sve kaj nas vo ovaa mala drzavicka..
pa od sea na postovite koi ke go sodrzat "liverpool" "chelsea" ne odgovaram.. pa i drugite fanovi na manchester ne bi trebalo da reagirate...
ostaj te gi neka si pisuvaat, kako i da e do krajot na godinata titulata e kaj nas i ako sakate da ja vidite, mozete slobotno da idete na stadionot na manchester...

сколс изгледа ке го пропушти почетокот на сезоната бидејќи се здобил со повреда на турнејата.ферги рече дека не е ништо сериозно а нани изигра прекрасно против шензен...:vozbud:

манчестер оваа година ке бидат први и во премиер и во лига на шампиони гарант

20:30 Port Vale - Manchester U (пријателски натпревар)

Што биде со Тевез ќе доаѓа ли сеа у Манчестер. пишите

Засега нема ништо ново за Тевез..

Port Vale 3-2 Manchester U
Иначе манчестер за 16 минути примил 3 гола.. 16 мин беше 3:0..

А каде пишуваше дека ќе играт Manchester со Port Vale вчера?

Секаде.. livescore.. goalzz.. не видов на официалната страна на Манчестер.. сигурно и таму имаше..

На 5 август играт манчестер против челзи и каква е таа утакмица не е пријателска

Манчестер на полувреме води со 2:0 стрелци се руни и нани :je:

Tevez se ocekuva do krajov na nedelava da potpise i OFICIJALNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(aman veke istoriska ja napravija) Linkov nesto ne raboti ama citav vo Guardian!
A kade ke mozi da se gleda utakmicava so Inter?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom