#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Јас ќе морам да ве напуштам неделава поради тестови и дефинирање на оценки:sick:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Abe eeee, baba mi me pratii :( skar :D si tvitam od drugite akaunti ne ve zaboravam :D

M

Moon Child

Гостин
Знам дека сум досадна, ама мораме да ја разработиме и рекламираме повеќе групата на ФБ од проста причина што народот повеќе виси на ФБ него ли на Твитер. Ако не ја направиме по бројна групата, џабе ќе ни биде се, од ден на ден ќе се намалуваме само и ќе спласне интересот. Мора што повеќе луѓе да видат, дајте канете пријатели, што повеќе луѓе видат тоа подобро. Со ова темпо нема ништо да направиме. Најискрено ви кажувам, не ме сфаќајте погрешно.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знам дека сум досадна, ама мораме да ја разработиме и рекламираме повеќе групата на ФБ од проста причина што народот повеќе виси на ФБ него ли на Твитер. Ако не ја направиме по бројна групата, џабе ќе ни биде се, од ден на ден ќе се намалуваме само и ќе спласне интересот. Мора што повеќе луѓе да видат, дајте канете пријатели, што повеќе луѓе видат тоа подобро. Со ова темпо нема ништо да направиме. Најискрено ви кажувам, не ме сфаќајте погрешно.
Бројката на фб никакво значење нема. Ете видовте денес пријавени 700 а на протест 30 се појавиле. Значи важно е да ја има страната и да е апдејтувана со нови содржини. Важно е да постои.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Бројката на фб никакво значење нема. Ете видовте денес пријавени 700 а на протест 30 се појавиле. Значи важно е да ја има страната и да е апдејтувана со нови содржини. Важно е да постои.
Не се слагам. Мислам дека групата треба да има повеќе лајкови(луѓе). Колку повеќе има , толку повеќе ќе можат да ја гледат содржината. Не е исто ко со собирањето на протест. Не е исто. Ние не организираме протест :) .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не се слагам. Мислам дека групата треба да има повеќе лајкови(луѓе). Колку повеќе има , толку повеќе ќе можат да ја гледат содржината. Не е исто ко со собирањето на протест. Не е исто. Ние не организираме протест :) .
Онда кој е одговорен за ФБ нека си ги засука ракавите :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На редовна база се врше тоа ;) Ама со сила не може да се натера народо да клика лајк :D
Нека не клика сега, ќе кликнат после петок, нареден петок, тој по него... :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Нека не клика сега, ќе кликнат после петок, нареден петок, тој по него... :)
Знаеш да ставам слика од некоја гола фуфица , ќе имаме лајкови за еден час отколку што ги имаше за 1 недела :cautious:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Знаеш да ставам слика од некоја гола фуфица , ќе имаме лајкови за еден час отколку што ги имаше за 1 недела :cautious:
Може да ја замолиме Хелена Роза да напраи бар нешто добро за татковината :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom