Pillow Queen Оф-топик, според Twitter, Illumious пак отиде на јадење во истата фурна
Бројката на фб никакво значење нема. Ете видовте денес пријавени 700 а на протест 30 се појавиле. Значи важно е да ја има страната и да е апдејтувана со нови содржини. Важно е да постои.Знам дека сум досадна, ама мораме да ја разработиме и рекламираме повеќе групата на ФБ од проста причина што народот повеќе виси на ФБ него ли на Твитер. Ако не ја направиме по бројна групата, џабе ќе ни биде се, од ден на ден ќе се намалуваме само и ќе спласне интересот. Мора што повеќе луѓе да видат, дајте канете пријатели, што повеќе луѓе видат тоа подобро. Со ова темпо нема ништо да направиме. Најискрено ви кажувам, не ме сфаќајте погрешно.
i jas sakav za nego,ama posle se premisliv i glazav za brat Ljube i gledam so pravoЕ јас тогаш немав право на глас
Али што има везе, имам гласано за Имер Селмани. It is even weirder.
Не се слагам. Мислам дека групата треба да има повеќе лајкови(луѓе). Колку повеќе има , толку повеќе ќе можат да ја гледат содржината. Не е исто ко со собирањето на протест. Не е исто. Ние не организираме протест .Бројката на фб никакво значење нема. Ете видовте денес пријавени 700 а на протест 30 се појавиле. Значи важно е да ја има страната и да е апдејтувана со нови содржини. Важно е да постои.
Онда кој е одговорен за ФБ нека си ги засука ракавитеНе се слагам. Мислам дека групата треба да има повеќе лајкови(луѓе). Колку повеќе има , толку повеќе ќе можат да ја гледат содржината. Не е исто ко со собирањето на протест. Не е исто. Ние не организираме протест .
На редовна база се врше тоа Ама со сила не може да се натера народо да клика лајкОнда кој е одговорен за ФБ нека си ги засука ракавите
Нека не клика сега, ќе кликнат после петок, нареден петок, тој по него...На редовна база се врше тоа Ама со сила не може да се натера народо да клика лајк
Знаеш да ставам слика од некоја гола фуфица , ќе имаме лајкови за еден час отколку што ги имаше за 1 неделаНека не клика сега, ќе кликнат после петок, нареден петок, тој по него...
Може да ја замолиме Хелена Роза да напраи бар нешто добро за татковинатаЗнаеш да ставам слика од некоја гола фуфица , ќе имаме лајкови за еден час отколку што ги имаше за 1 недела