Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобро според мене е да се направи нова лига, каде што ќе бидат ставени исклучиво тимови од 2ра англиска лига или пак 3та англиска лига и секој да бира тимче.. Така ќе биде изедначено и до израз ќе дојдат квалитетите на менаџерите...
Тоа е веќе глупо да менаџираш тим за кој неси ни чул а камоли играчите да ги знаеш.

Најдобро според мене е да се направи нова лига, каде што ќе бидат ставени исклучиво тимови од 2ра англиска лига или пак 3та англиска лига и секој да бира тимче.. Така ќе биде изедначено и до израз ќе дојдат квалитетите на менаџерите...

И јас сум за.

Неморат тимовите да се треторазредни, можит и да се како сега, ама јас ако сакам да играм со Атлетико неможам пошо растур е тимот, исто и Борусија, Леверкузен, сите малце над просечни играчи се собрани во првите неколку тима.

Јас во ПСЖ за да земам малце надпросечен играч морав да дадам исто така јак, а овие што почнале при ги имаат собрано сите можни играчи и сите таленти како Берарди, Сапонара, и шо ти знам таму, се откажав од барање ко видов дека скоро ниту еден не е слободен. :D

Не мора да се втора лига нека биднат од првите европски лиги само има проблем тука пак може да се купуваат играчи од овие посилните тимови :D

Не мора да се втора лига нека биднат од првите европски лиги само има проблем тука пак може да се купуваат играчи од овие посилните тимови :D
Минимален буџет па ако сакаат да купуваат нека продаваат и тие нешто и готово.

Тоа е веќе глупо да менаџираш тим за кој неси ни чул а камоли играчите да ги знаеш.
Тоа е убавината, со просечни играчи да правиш резултати, и со тек на време се надоградуваш и привлекуваш појаки играчи..

Тоа е убавината, со просечни играчи да правиш резултати, и со тек на време се надоградуваш и привлекуваш појаки играчи..
Не мора 3 лига Енглеска. Кој играч од Викомб го знаеш ти???

Токму така на пример на секој мислам дека ке му е поинтересно да играш со лацио и да го добиеш леверкузен него да играш со овие големиве и да го добиеш тотенхем или волсбург.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Не мора 3 лига Енглеска. Кој играч од Викомб го знаеш ти???
Не бе 3 Англија ... Mediocre екипи од најсилните лиги.
Бенфика
Спортинг
Виљарељал
Билбао
Лион
Марсеј
Волсбург
Леверкузен
Гладбах
Свонси
Стоук
Њукасл
Лестер
Фиорентина
Лацио
Рома?
Базел
Ајакс
ПСВ
Олимпијакос
Бешикташ
Галатасарај
Селтик
Легија Варшава
Динамо Загреб
Хајдук Сплит
ЦСКА Москва
Динамо Киев
Днипро
Севиља ја заборавив
Ајнтрахт Франкуфрт
Херта
Вердер
Малку ли се ... Плус не напишав голем број на англиски екипи ..

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Бенфика и Порто
Наполи,Фиорентина и Рома. (Може и Милан и Интер со оглед на тоа ќе сме мањак екипи а и по квалитет тука се искрено)
Леверкузен,Шалке и Волфсбург. (Дортмунд?)
Тотенхем,Лестер,Евертон и Ливерпул.
Валенсија,Севиља и Атлетико.
Лион,Марсеј и Монако.
Зенит

19 екипи + 3 од овие што ги иам у заграда = 22 тима

Ова нека биде столбот и додадете уште нешто ако сум испуштил а исполнува критериуми.
Глеав да се поизедначени екипите.

Бенфика и Порто
Наполи,Фиорентина и Рома. (Може и Милан и Интер со оглед на тоа ќе сме мањак екипи а и по квалитет тука се искрено)
Леверкузен,Шалке и Волфсбург. (Дортмунд?)
Тотенхем,Лестер,Евертон и Ливерпул.
Валенсија,Севиља и Атлетико.
Лион,Марсеј и Монако.
Зенит

19 екипи + 3 од овие што ги иам у заграда = 22 тима

Ова нека биде столбот и додадете уште нешто ако сум испуштил а исполнува критериуми.
Глеав да се поизедначени екипите.
Може и по 12 клуба у лига, таман ќе се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom