Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Звонимир Звонко: "Пак изедначен меч и пак пораз на домашен терен. Очигледно моите играчи немаат победнички менталитет."

Звонимир Звонко: "Пак изедначен меч и пак пораз на домашен терен. Очигледно моите играчи немаат победнички менталитет."
Како се заиста осеќате када, Костин паламар улази у шупку ваших играча, на фотељу поред вашег телевизора, где ви мастурбирате на тај призор?!

Одговорај на прашањата од новинарите, биди одговорен еднаш у твојата дупла каријера:ROFLMAO:

Јас разбирам да си глуп ама да си толку многу глуп да ставиш непроверена формација во лигашки натпревар ... страшно .. 2- 1загубив од Рома, следува Куп против Реал Мадрид а они влегоа во страшна форма така да фак мај лајф и наместо приклучок со врвот останав на 10 позиција и Рома и ПСЖ ми се приклучија мене :|

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Како се заиста осеќате када, Костин паламар улази у шупку ваших играча, на фотељу поред вашег телевизора, где ви мастурбирате на тај призор?!

Одговорај на прашањата од новинарите, биди одговорен еднаш у твојата дупла каријера:ROFLMAO:
Ќе видиш во четврток. :cool::cool:

Витални 3 бода, опстанокот се поблиску за синиот дел од Манчестер!

Господине Ивајло, какви се првите импресии од овој меч?

-Неверојатно, овие момци покажаа некои работи, оваа победа ја посветувам на сите што допатуваа во еб*ниот ливерпул, за сите што ни дадоа поддршка во овие тешки но се поубави денови за клубот и за самите навивачи.

Од каде ја најдовте вие и играчите сета оваа енергија, како најдовте сили за подвиг против Ливерпул и нејзината дама менаџер, пред 46-илјадната публика на легендарниот Енфилд?

-Видете, можеби ќе бидам нескромен, меѓутоа морав да ги направам вистинските потези за да успееме во ова. Мотивација не недостасуваше уште во клубскиот автобус и соблекувалната, само требаше некој кој ќе ги склопи коцките за да се добие овој резултат. Горд сум на моите момчиња.

Дали има некоја тајна во овој успех, ви требаше огромна храброст да направите такви измени и да го нападнете посилниот противник на домашен терен?

-Секако дека има. Во првото полувреме бевме беспомошни, игравме лошо а речиси единствената прилика ја претворивме во израмнување. Меѓутоа, кога веќе го изедначивме резултатот, и покрај теренската доминација и шансите на противникот, јас почувствував слабост, а кога ајкулата ќе намириса крв тогаш жртвата е во голема опасност. Неслучајно ги избрав Рос Баркли и Раза Стерлинг како потенцијални џокери, во нивните очи се гледа колку го мразат ливерпул, а тие ми вратија со прекрасен гол за да скаузерите и нивната дама менаџер останат со прстот во уста. Со оваа победа сакам да ја поздравам мојата колешка и да ја потсетам на сите реални трансфер понуди што ги одби. Господ гледа.

За само 7 дена на ред е дербито на Манчестер, дали веќе се подготвувате за тој дуел?

Одиме натпревар по натпревар. Овие 6 бода што ги освоивме се огромен исчекор во однос на нашите ривали за опстанок. Следниот меч е против Валенсија што е уште еден од натпреварите кои носат 6 поени, со победа мислам дека ќе можеме да одиграме релаксирано и да го ставиме притисокот на плеќите на Звонимир, МанУтдЧемпионс, Боре или не знам уште како да го наречам менаџерот на манчестер јунајтед и барселона, како и на тренерот на Баерн Минхен. Нема што да се загуби, а со оглед на тоа дека мојот клуб ќе биде комплетен, можеме токму ние да ја одлучиме трката за титулата. ross-barkley-raheem-sterling.jpg

многу глупа оваа играва, ни тренинг подесувања, ни стадион уредување/надградби. ништо нема.

Која е ова смешкава од менаџер што прифати 45м за Реус ?

70м ќе ти дам бе, откажи му.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom