JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Боље со стандардни, јер со празниве моеш да извисиш и ни тие да ги немаш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Абе а да ја завшревме лигава сеа стварно прљави работи прават ама жално е сезонава сеа некој се труди да состави тим и да ја уништивме затоа јас пишав да ја завршимо прво па тогаш реално тапа е и не фер спрема оние што играат Куп и Шилд пола знам дека ке ја запостават лигава тотално затоа пишав сабајле на крај на сезона нова лига да правиме што ако ја направиме лигата и на некого не му тргне и ке се откаже во новата лига. Јас сум за ама по крај на оваа сезона Челзи е во борба за титула и Клупче исто 5 поени се стигаат има уште 20 до крај ама да ги обврземе сеа да не купуваат не смеат трансфери да праватНека биде вака. Нека пишат сите по една екипа што сакат да ја менаџират до недела, во недела официјално ќе се креира лигата. Кој нема да пише ќе одбере од тоа што е понудено во лигата. Доколку некои се повторат со екипата ќе идеме со правилото кој освоил повеќе поени во старата лига. Тие што биле во втора лига поените нека им се поделат на пола за биде по фер. Што викате?