Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Боље со стандардни, јер со празниве моеш да извисиш и ни тие да ги немаш.:D

Епа смислете критериум за кој како ќе бира екипа, може да отворам и нов свет, ама бидете фер и играјте и на овој на кој сте сега. Пак ќе ви кажам, имате 4 места на профилот, може да си ги тераме двете лиги во исто време.

@DaniBMW - пишав уште кога ја формирав лигава, Барса ја земав само ради Суарез. Водам преку 15 тима (од кои и Барса на ManUtdChampions профилот) ама никаде го немам Суарез, а сезонава можеби е и најдобар фудбалер на Светот и ептен сакав да го имам бар во една екипа. И еве се исплаќа, најдобар стрелец е во лигата моментално.

Пa убaвo рекoв бе, нaјјaки :D

Мех не ми се игра паралелно во две лиги јас ќе си останам само во оваа :pipi:

Откако ќе имате замерки и за втората обратете ми се мене јас ќе отворам трета, шокур коа ни се може.

Мене Клипче ми е PR, што ќе реши тој и ја сум за тоа.

Абе мене не ми е проблем да играм и нова лига, ама не е поентата да ја растуриме оваа. :)

Нека биде вака. Нека пишат сите по една екипа што сакат да ја менаџират до недела, во недела официјално ќе се креира лигата. Кој нема да пише ќе одбере од тоа што е понудено во лигата. Доколку некои се повторат со екипата ќе идеме со правилото кој освоил повеќе поени во старата лига. Тие што биле во втора лига поените нека им се поделат на пола за биде по фер. Што викате?

Старата лига ќе ви остане прв пририотет.

И пак се се сведува на тоа кој прв ја почнал играта...

Нека биде вака. Нека пишат сите по една екипа што сакат да ја менаџират до недела, во недела официјално ќе се креира лигата. Кој нема да пише ќе одбере од тоа што е понудено во лигата. Доколку некои се повторат со екипата ќе идеме со правилото кој освоил повеќе поени во старата лига. Тие што биле во втора лига поените нека им се поделат на пола за биде по фер. Што викате?
Абе а да ја завшревме лигава сеа стварно прљави работи прават ама жално е сезонава сеа некој се труди да состави тим и да ја уништивме затоа јас пишав да ја завршимо прво па тогаш реално тапа е и не фер спрема оние што играат Куп и Шилд пола знам дека ке ја запостават лигава тотално затоа пишав сабајле на крај на сезона нова лига да правиме што ако ја направиме лигата и на некого не му тргне и ке се откаже во новата лига. Јас сум за ама по крај на оваа сезона Челзи е во борба за титула и Клупче исто 5 поени се стигаат има уште 20 до крај ама да ги обврземе сеа да не купуваат не смеат трансфери да прават :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

А мене ушѕе не ми е јасно кој прави прљави работи? :)

Едит: и друго...зошто целосно да се затвори лигава после крај на сезона? Ќе почне нова, нови шанси за куп и успех во лигата.. Ако имаш малце послаб тим постави си цел топ 6 и играј првотимци и во купот. Три тима само имаат предноат напред, се друго е во игра за што подобра позиција. :)

Последно уредено:
Џабе се жалите дека све се сведува на кој прв одбере тим.. Се знае, кој ќе ја земе Барса освојува без разлика дали прв ја одбрал или последен...

Абе истата игра со истите тимов и рандом влечење на тим, али сите да почнат во исто време да бидат ствени у игра.

Најдобро според мене е да се направи нова лига, каде што ќе бидат ставени исклучиво тимови од 2ра англиска лига или пак 3та англиска лига и секој да бира тимче.. Така ќе биде изедначено и до израз ќе дојдат квалитетите на менаџерите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom