Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
За екипи иначе може Виљареал, Севиља, Билбао, Валенсија, Ливерпул, Леверкузен, Волфсбург, Шалке, Гладбах, Свонси, Вест Хем, Саутемптон, Тотенхем, Порто, Бенфика, Ајакс, ПСВ, Лестер, Лацио, Сампдорија, Фиорентина, Зенит, Шахтјор, Динамо Киев, Спортин, Лион, Марсеј....и слични... :) (може и екипите од Милано ако се сложите)

Нормално и специјални желби се прифаќаат како Барнли, Вардар, Партизан, Бамбер Бриџ и слични, ама строго во втора лига од старт. :) (ако гледаме вака, реално и Свонси ќе треба во втора)

@DaniBMW - врати си го лајкот сега. :D

Го вратив

Зашто строго во втора лига?
Зашто ограничуваш некого да мора да игра со Сампдорија или Спортинг, а не му дозволуваш со омилениот клуб?

Го вратив

Зашто ограничуваш некого да мора да игра со Сампдорија или Спортинг, а не му дозволуваш со омилениот клуб?
Уствари да, ако одиме според просек освоени поени секој сам ќе си бира екипа од понудените (или послаби од тие).. :D

Го вратив

Зашто има 1047732 луѓе што навиваат за ист клуб, BTW сакав Хајдук Сплит а ти сакаш втора да го ставиш :(

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Милан и Интер во втора лига така? :)
Интер да, Милан не.

Иначе не знам дали би играл нова лига, едвај ја склопивме оваа и откако почнавме секој викенд плачете ко пичкици, де многу јаки биле некои тимови, де трансферите биле нелегални и слично.

Од кај да знам дека и у новата нема да праите така?

Ако се почнува со нови тимови ете нека бидат горенаведените али со празен состав и некој поголем буџет па да си составуваат сите тим.

Ако се почнува со нови тимови ете нека бидат горенаведените али со празен состав и некој поголем буџет па да си составуваат сите тим.

Акo е прaзен сoстaв зaштo мoрa гoренaведените тимoви дa се?
Тoгaш и тaкa сaмo иметo oстaнувa.

Акo е прaзен сoстaв зaштo мoрa гoренaведените тимoви дa се?
Тoгaш и тaкa сaмo иметo oстaнувa.
Затоа шо ете некој сака со Ливерпул да му се вика тимот, ти ќе сакаш Свонси а јас Милан, ти текнуа?

Интер да, Милан не.

Иначе не знам дали би играл нова лига, едвај ја склопивме оваа и откако почнавме секој викенд плачете ко пичкици, де многу јаки биле некои тимови, де трансферите биле нелегални и слично.

Од кај да знам дека и у новата нема да праите така?

Треба убаво да се пресмета буџетот и да не биде преголем, оти кога сите би понудиле макс за Меси на пример, играта сама ќе одлучи каде ќе оди тој, а тоа е малце педерски. :)

Затоа шо ете некој сака со Ливерпул да му се вика тимот, ти ќе сакаш Свонси а јас Милан, ти текнуа?

Тoa велaм, тoгaш немa пoтребa oд Спoртинг, Сaмпдoријa и сл.

Слoбoднo Чемпиoнс мoже дa си ги земе Бaрсa, Џими Челзи, Вaрдaр Вaрдaр.
Акo пoчнувaме сo ист буџет и прaзен сoстaв.[DOUBLEPOST=1456870880][/DOUBLEPOST]
Треба убаво да се пресмета буџетот и да не биде преголем, оти кога сите би понудиле макс за Меси на пример, играта сама ќе одлучи каде ќе оди тој, а тоа е малце педерски. :)

Кoј е тoлку луд?

И секaкo сo пoмaл буџет ќе е пoинтереснo.

Па не моеш баш со помал буџет зашо ќе ти требаат 20+ играчи за у состав а цените не се баш наивни сега.

Кoј е тoлку луд?

И секaкo сo пoмaл буџет ќе е пoинтереснo.
Абе океј немора Меси. Пример секој може да понуди макс сума за Буфон, за Ибрахимовиќ, за Габи, итн итн... секој од постарите играчи има далеку помала цена и нема да е проблем да се понуди макс. И на пример јас сум пуштил за сите 3 и извисувам за секој од нив... а во меѓувреме веќе некој ги собрал и Де Геа, Левандовски и Верати..

У право е дуплиов, со празниве тимови пак некои ќе извисат, тоа е више еци пеци пец. На некој може стално да му се паѓа да ги добија играчите.:D

Абе што ви е на вас, со 100 милиони не можеме 20 играчи на Барнли да купиме а не доволно добри да направиме каков таков тим...

Глупо е со празни тимови, бар мене ми е глупо. Боље е да напраиме нова лига со „просечни“ тимови, и да се договориме некако кој која екипа да ја земе, со тоа што не би имало оштетени.. Јас би терал и вака како што е сега, реално на почеток едвај се собраа, нема што сега ние покасно што сме се приклучиле да се жалиме, сигурно не очекуваше некој дека вака ќе се зголеми интересот и ќе има толку играчи..

Штo е вo прaвo бе.
Тoј сaкa сaмo дa пoбедувa. Чoвек сo ник @ManUtdChampions игрa нa игрaвa сo Бaрсa, сaмo зaтoa штo се нaјјaки :D

Ај сегa не гo тупи. Немa игрaчи, пa сите зa 1. Пa штoм крене мaксимум ценa или видaм гoлемa нaвaлицa не ме ни интересирa веќе игрaчoт бе, ќе бaрaм друг.

И дa, ипaк сум зa сo стaндaрдни сoстaви дa пoчнеме и скрoмен буџет oд 100м.

Сеедно ми е мене како сакате така. Мене изгубена ми е веќе сезоната ама педерски би било за тие што се сеуште во игра во куп или во лига. Секако ми е интересна играва и продолжувам да ја играм што и да договорите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom