Собиранка во Охрид (впечатоци тука - слики во галерија!)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да видам ак најдам друштво кје идам ако не....

aj ke se potrudam da dojdam,ustvari sakam da dojdam,ali ke vidam.ako ne dojdam ubav pomin

Не идам лјуге.Убо да си помините, ич да не ви е забавно зш не сум таму :)

BTW греота е thakiller одбанирајте го сега дознавам дека тој бил еден мој другар(троа ментлен и глуп во микс)

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! Кренав температура 38 и сеа фукам апчиња и пијам чајој за да можам да излезам, иако одвај на нозе седам! Ќе се операм! Да ти ебам дождот и све! Фак!! Wish me luck!

MaRiNa`Oh напиша:
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! Кренав температура 38 и сеа фукам апчиња и пијам чајој за да можам да излезам, иако одвај на нозе седам! Ќе се операм! Да ти ебам дождот и све! Фак!! Wish me luck!

Ај виш ју лак! А екипата ти вишоват да си деар.

Марина, кмон. Јака си ти :)

Мене плановите,датумите и пресметките мила не ми излегоа,што ги имав на почетокот на месецов,така да од тука ќе ве бодрам:back:
И не претерувајте многу со алкохолот,бидете паметни,умни,примерни,до 12 саат и сите по дома:pos: (имат и шпиуни се ќе кажат:pos: )
п.с.Кога и да дојдам Охрид,секако ќе си поседиме во Леонардо:back: ,на таратур:pos:

Ништо особено, само да кажам дека сум љубоморен.

Поздрав со песната "Бог да бие Русе мојот професор...."

п.с. Ако треба нешто, јавете се...

MaRiNa`Oh напиша:
Дојдоф со температура!!! 8)
само тоа впечаток?? :)

Какви слики има.... јас сега се прибирам.... и супер! запознав еден куп КУЛ луѓе.... Еден
aj.gif
за девојките... едно
az.gif
за дечките

т.е. многу
az.gif
az.gif
az.gif
az.gif
az.gif
:)

Сите ве сакам....

На еден форум (друг) уште порано прочитав некој кој имаше напишано зошто кајгана е најдобра! Покрај останатото, една од најважните работи беа наведени ваквите собиранки!!! И навистина ... во право е...

Не може нам нико ништааааа....
НАЈДОБРИ СМЕ!!!

Е, Нееееее!!!!

Ejjj super vecer eve uste sme pod impresii site...
Navecer docna vo ohrid pa sea struga lelelele
Slikite se zakon

Значи како да кажам, убаво си поминавме или екстра?
ај ке кажам екстара пошо стварно беше добро, дури ете ке кажам и од роденденот :vozbud: се извинувам ама стварно струшко-охридската забава е подобра од скопската :helou:

најсупер си поминавме, и уште си поминуваме -))
моментално сме во струга и ќе "преноќиме" овде, а сликите се СУПЕР, ќе гледате во галерија -))

kpbKENGUR напиша:
најсупер си поминавме, и уште си поминуваме -))
моментално сме во струга и ќе "преноќиме" овде, а сликите се СУПЕР, ќе гледате во галерија -))

a мооооже и преноќивме...
Ама денот дугачок е еве сеа ја и Коки сме кај мене:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Кај ќе продужи шо знам...кој е слободен дома?:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom