Со КОНДОМ против Груевски и фамилијата!

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.738
Поени од реакции
907
Локација
Париз, Франција
Мислев дека сум видел се во животот...ама ете пак ме излажиле...

„Едвај“ чекам да гледам Сител вечерава со Латас и Ирена на чело како ќе го дрват 2 саати на ова ....

Btw...трк до Т.Ц. Бисер, делат бесплатни кондоми со Груевски :)))

011220101251.jpg

011220101252.jpg

011220101253.jpg

Леее е сварно ја претерале....абе ја би земал...ради кондомот :pos2:

Е ова ти е класичен пример за САМ СЕБЕ ГО УБИЈА. Ем кампања Имај трето дете ем делење кондоми. Или овие се можда кондоми али за ПРАВЕЊЕ деца!

Дај нека се одлучат или сејф секс или наталитет! Пуууу мајката!

Хехе абе и ДОМ еднаш мислам даваа кондоми, нешто слично на ова, со напис: приклучисе КОН ДОМ :pos2:

ООООООООоооооооооооооо хахаххаахха Ова исто е ко ке дупиш и некој да ти седи над гла - шо би рекле повеќето ... :nesum::vozbud:

али шо е многу многу е, ептен во последно време почнаа да се губат политичариве, новинариве се е одено во П.М

Помизерно нешто тешко дека ќе им текнеше.. дното одамна го допреа.. сега длабоко заминаа.. ова нормален ум нема да го направи

So ako sum od VMRO ama zakon e rabotava :))))) ahhahahahaha pa neka se sirat lugjeto so imate protiv , branko od mnogu Whiskey ako ne moze deca da pravi Grujo ke pravi i za nego ne se sekirajte :)))

Пораката јас ја сфаќам...користете кондом дур ве ебаваат в мозок политичарите :pos2:

Ако не се пак младите либерал-демократи, тогаш некој им ја украл идејата. ЛиДеМ пред некој месец имаше кампања “Заштити се“ каде делеа кондоми и флаери, со порака дека младите треба да се грижат за својата сексуална хигиена, но подеднакво и за својата ментална хигиена. Во Скопје тогаш поделија над 5.000 кондоми.

zastiti-se2.jpg

Кое е дното за бедниве што ги гледаме на вести по цел ден? Мислев одамна го достигнаа ама со секој нов ден само повеќе ме демантираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom