Snoop Dogg во Приштина - 10.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Goal
  • Време на започнување Време на започнување
Еминем во Приштина 15 Септември, има флаер, ама не знам дали е официјално потврдено.

ко што чув каснел 3-4 саати т.е патот го згрешил :pos:

али ломење било

ко што чув каснел 3-4 саати т.е патот го згрешил :pos:

али ломење било
Абе збореа нешто на А1 Екслузив - наводно наместо во Приштина, Косово завршил во некое градче во Русија што се викал Косово... Нема врска... 100% се препушил и не знаел каде е, па му дале 4 саати да се освести... :).
Иначе, ко што кажа и самиот на интервјуто со А1 - ќе настапува саат/саат и 20 минути. И кажете ми сеа. Вреди ли бе да се дадат 1500 денари за саат време Snoop Dogg? Ја мислам дека НЕ. 50 Cent за 1000ка настапуваше 2 саати и 20 минути. Па сеа видете си вие.

Олд скул, не можеш да споредуваш еден пилиштарец со Снуп. Тоа ти е ко да споредуваш некој нов ди-џеј од топ листата на ди-џеј маг со Лорен Гарние, Гоа Гил или некој од тој ранг.
Јас го пропуштив Снуп во Нови Сад, го пропуштив и во Приштина. Се надевам ќе го гледам во Скопје или некое друго место кога ќе ми стигне новиот пасош.

Олд скул, не можеш да споредуваш еден пилиштарец со Снуп. Тоа ти е ко да споредуваш некој нов ди-џеј од топ листата на ди-џеј маг со Лорен Гарние, Гоа Гил или некој од тој ранг.
Јас го пропуштив Снуп во Нови Сад, го пропуштив и во Приштина. Се надевам ќе го гледам во Скопје или некое друго место кога ќе ми стигне новиот пасош.
Брат, 50 Cent во никој случај не можеш да го наречеш пилиштарец. Иако почна со рап 7 години после Snoop (значи 99та), тоа до денес се 11 години искуство - што во никој случај не е малце. Исто така 50 Cent има далеку поголема енергија на концерти од Snoop што допринесува за поголема атрактивност на настапот (можеби и се должи на тоа што Snoop е high поголемиот дел од времето па нема доволно енергија за целосно кревање на публиката).

Јас како пензиониран слушател на рап би отишол само на Nas и на Eminem на концерт во случај да доаѓаат во Македонија.

во оваа косово сите познати отидија за кратко време фешан тв,50 цент,снуп дог
п.с кога кај нас ке дојде овој мајстор на рап музиката.

Абе збореа нешто на А1 Екслузив - наводно наместо во Приштина, Косово завршил во некое градче во Русија што се викал Косово... Нема врска... 100% се препушил и не знаел каде е, па му дале 4 саати да се освести... :).
Иначе, ко што кажа и самиот на интервјуто со А1 - ќе настапува саат/саат и 20 минути. И кажете ми сеа. Вреди ли бе да се дадат 1500 денари за саат време Snoop Dogg? Ја мислам дека НЕ. 50 Cent за 1000ка настапуваше 2 саати и 20 минути. Па сеа видете си вие.
Абе ако си толку голем љубител на Снуп и немаш проблем да идеш меѓу УЧК и АлКаеда (со претпоставка жив да се вратиш), ќе идеш и ќе го гледаш. Пошто не верувам дека тука ќе дојде у скоро време.

во оваа косово сите познати отидија за кратко време фешан тв,50 цент,снуп дог
п.с кога кај нас ке дојде овој мајстор на рап музиката.

Наскоро и Еминем. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom