Skinheads (скинери) во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата ReCoN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ReCoN

Единица за Специјални Операции
Член од
24 март 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Dali ima skinheads vo Skopje?

Skinhead-и ти се група на социодебили кои три чисти не знаат кој е Хитлер! Камоли да следат идеологија. Ако имаа три чисти во паметот тие ќе беа оние што би биле најмногу против Хитлер. Ама оди објасни им!

Како ја отвори темава, ко за вонземјани да прашвиш.

Ја префрлам темата во Македонски градови.

Не е битно дали има или нема - битно е дека не треба да ги има.

Хихи баш вчера падна ваков муабет...мислам дека таа група кај нас ја снема барем тие порано што ги имаше...може да се најде некоја бричена глава спремна да ти акне мартинка(со бела врвка)и фаца ама мислам дека ги снема:toe:

Веќе неколку години не сум видел скинери низ градов, знам порано се врткаа ваму таму, баш кај мене у маало имаше, се пијанчеа у градинката ондека и после скитаа низ град да праат пустош. :) А сега не сум видел да има. :)

Како што реков...барем тоа е и во БТ (едно време беа многу популарни кај исфрустрираните деца во градот). Сите ги познавам (растен сум со нив - соученици) и беа од растурени семејства, приучени од историја (филмот Американска Историја Х) и лечат комплекси на секој чекор. Останаа 2-3 сега...ама и тие не знат што се.

ako ima nekoj sto gi znae dali ke moze da me povrze so niv?

Ромпер Стомпер е крив! Се` ми се чини откако излезе овој филм се накоти оваа багра дебилна. Кога само би имале 1г. мозок да ја сфатат поентата на филмот, а не само да се палат на имиџот...

ReCoN напиша:
ako ima nekoj sto gi znae dali ke moze da me povrze so niv?

Да прашам...зошто би сакал да бидеш поврзан со нив(ако не е тајна)?

ozbilno prasuvam dali ima nekoj sto gi znae?

Биди Red SkinHead RASH!
Red_and_Anarchist_Skinheads_logo.jpeg

gi poznava nekoj ili ne?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom