Silver Night - Дојран

• Креатор на темата Креатор на темата buba18
  • Време на започнување Време на започнување

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
11.07.2009 Журка на плажа со познати ди-џеи од Италија,Грција и Македонија

-Davide Manali (Supra-music,Ambasada Gavioli.Earresistible musish,Next music-shop) Italy
-Hyper Tech (D2/Kanal 103,Macedonia)
-Darko Stepic (D2/JR United/Kanal 103,Macedonia)
-Flooder (Polux,Macedonia)
-Ison (Non Collective/International Deejay Gigolos/Bloop) Greece
-Andrej Micajkov (Antenna5,Macedonia)

Влез:200 денари
Плажа:Аlex-Beach
Почеток:22h-04h

interesno interesno
odime obavezno a i vlezot ne e mnogu skap
a inaku kade se naogja ovaa plaza ako moze nekoj da objasne ako ne ke ja baram tamu :vozbud:

interesno interesno
odime obavezno a i vlezot ne e mnogu skap
a inaku kade se naogja ovaa plaza ako moze nekoj da objasne ako ne ke ja baram tamu :vozbud:

Плажата се наоѓа меѓу Нов Дојран и Стар Дојран,веднаш до патот
Лесно ќе ја најдеш се гледа :helou:

Има и огробен билборд, големи цицки нема да промашите. :icon_lol:

Пред некој ден ко бевме до Дојран прашавме за цена. Не е скапо.
Добра е и плажата. Добар избор на дј-и. Вреди да се присуствува.

Ама услугата во Дојран ви е тапа. Поздрав из Струмица. :)

Има и огробен билборд, големи цицки нема да промашите. :icon_lol:

Пред некој ден ко бевме до Дојран прашавме за цена. Не е скапо.
Добра е и плажата. Добар избор на дј-и. Вреди да се присуствува.

Ама услугата во Дојран ви е тапа. Поздрав из Струмица. :)

Оти тапа,шо толку разочаран?

abe kako e vo dojran,se spremate li so zurkata,vremeto kavo e da ne idam za gjabe???

Се вратив од настанот... како прво луѓе имаше премалку, како второ музиката беше катастрофа, па можно ли е од толку диџеи сите да бидат минималци, како трето поглуп начин на купување пијалок не сум искусил, имаше 4-5 штандови со пијалак, а можеше да купиш пијалок со купон кој требаше да го купиш од 1 камп приколка и само се губи време со тоа, со еден збор кретенизам... па и времето за никаде, ладно и ветровито. Заклучок: катастрофа.

Се вратив од настанот... како прво луѓе имаше премалку, како второ музиката беше катастрофа, па можно ли е од толку диџеи сите да бидат минималци, како трето поглуп начин на купување пијалок не сум искусил, имаше 4-5 штандови со пијалак, а можеше да купиш пијалок со купон кој требаше да го купиш од 1 камп приколка и само се губи време со тоа, со еден збор кретенизам... па и времето за никаде, ладно и ветровито. Заклучок: катастрофа.

E пa сега времето шо има везе ако има ветер ќе има не можеме ние тоа да го смениме
Јас,ама искрееено многу убаво си поминав
голема работа почекав десетина минути за купон за пијачка и толку
А за музиката беше стварно добра сеа ти ако не слушаш house кој ти е крив подобро да не си идел
мене ми беше супер закон беше :):)
а иначе не беше само еден камп приколка за купување купон имаше повеќе
тие шо требаше и што сакаа да дојдат дојдоа а за др. не ми е ни битно

E пa сега времето шо има везе ако има ветер ќе има не можеме ние тоа да го смениме
Јас,ама искрееено многу убаво си поминав
голема работа почекав десетина минути за купон за пијачка и толку
А за музиката беше стварно добра сеа ти ако не слушаш house кој ти е крив подобро да не си идел
мене ми беше супер закон беше :):)
а иначе не беше само еден камп приколка за купување купон имаше повеќе
тие шо требаше и што сакаа да дојдат дојдоа а за др. не ми е ни битно
Сум бил на доста настани на отворено за да знам дали било добро или не... а ова беше лошо организирано. Од една страна музиката, да хаус ама минимал хаус што е најглупата и најдосадната музика, а беа колку 5-6 диџеи од кои само еден накај 1-2 саатот почна да пушта подобар хаус во стилот на Sebastian Ingrosso - 555 или траки на Sebastian Leger, а тоа со купони уште еднаш ќе речам - кретенизам. Купуваш купон од едно место, па одиш на друго и купуваш пијалак и се така неколку пати ако пиеш повеќе пати. А од страна на обезбедување, полиција, брза помош и пожарна, тоа е за поздрав иако немаше потреба... Но изборот на диџеи беше катастрофален, мора да има разноликост кога се прави журка со повеќе диџеи.

za zal ne bev na zurkata samo radi vremeto oti mnogu vrnese i ladno bese
a inaku kako so vika kiksupermen se vrtelo pretezno minimal toa e povike od odlicno spored mene,pa pretezno vo posledno vreme site dj vrtat minimal
aj vo druga prilika

Фала богу не врнеше само ветер имаше :)

Интересно поминав и јас, иако си отидов прерано (околу 1)
Гледам за купоните сте пишувале, точно дека не е баш практично, ама сигурно нема да зимам купон по купон, со другарите зимавме по 10тина купони заедно и имавме за 2-3 пијачки, после тоа пак :) А и девојчето што даваше пива рече дека се почест ќе бил тој принцип за пијачки на журките на отворено што се:nenene:
Времето.... сите очекуваат дека одат на езеро и ќе биде топло, ама ја си земав палто кое ми требаше до 11 часот, затоа што чести се вечерите во Дојран кога знае да дувне некој силен ветар.
Се на се, задоволен сум, може не беше преполно и не беа некои добро познати ДЏ, ама барем беше поинтересно од секојдневното излегување низ кафичите и баровите:toe:

Интересно поминав и јас, иако си отидов прерано (околу 1)
Гледам за купоните сте пишувале, точно дека не е баш практично, ама сигурно нема да зимам купон по купон, со другарите зимавме по 10тина купони заедно и имавме за 2-3 пијачки, после тоа пак :) А и девојчето што даваше пива рече дека се почест ќе бил тој принцип за пијачки на журките на отворено што се:nenene:
Времето.... сите очекуваат дека одат на езеро и ќе биде топло, ама ја си земав палто кое ми требаше до 11 часот, затоа што чести се вечерите во Дојран кога знае да дувне некој силен ветар.
Се на се, задоволен сум, може не беше преполно и не беа некои добро познати ДЏ, ама барем беше поинтересно од секојдневното излегување низ кафичите и баровите:toe:

Па да и јас со купоните така направив си купив повеќе наеднаш и не се замараш не е толку страшно :)

е оти толку рано си одел си интересно беше после накај 3 и тогаш беше најдобро :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom