lool zevs go nema nema pa pak ke tresne nekoja svojstvena na nego.
ovoj pat i propagator haha ne vredi pak da se pisuva za da te negiram ednostavno bespolezno e.
No sepak onoj moment so seseljovite poraki i gazenjeto, jas vekje neznam izgleda samo graficki prikazi za vas drugo nema.
Srbite i grcite imaa dva (nekolku u stvari ama da stedime prostor)prosti momenta sto nemozea da go sprovedat nivniot plan za Makedonija Vie mizete kolku sakate ama za nivna sreka i srbite i grcite gledaaa togas i barem togas ne bea do tolku glupi... na srpska granica bugarski tenkovi, na egejot sekojdnevni voeni manevri i vezbi od turska strana, kakov kirco kakov ratko i bakraci. Tie dzverovi jadeja pieja imaa svalerki i nizhrvatska i slovenija i bosna pa ne gi spreci da kolat siluvaat i ubivaat nemilosrdno. Sto se odnesuva do samata RM pa ni hrvatska i slovenija ne bea premnogu poveke opremeni koga pocna vojnata od vasata 4ta voena sila (lool sekogas toa me smee) pa otpocnaa borba, bea goreni po nozete i pobedija i si go ersija problemot. Denes i obete se recisi bez srbi (imaa 10 god zabrana za prodavanje na obnovenite kukji sega prodavaat ko ludi), nemaat generalno etnicki problem i sto e najvazno imaat silno izrazen patriotizam i ljubov sperma tatkovinata!!!
Barem me raduva sto na prsti (i toa na edna raka) se brojat srbonostalgicari na forumov, otvorete ocite i ke vidite deka vasiot rod izumira, novi generacii so svoi novi predizvici.
P.S Ova poslednovo pogore stoi i za site onie plitki muabeti ako kazes makar eden zbor protiv srbite gotovo bugar si

taa srpska postvoena propaganda ne pominuva, nitu pak ima nekakvo vlijanie vrz mene licno a se nadevam i vrz ostatokot na forumdjiite. Ajde definiraj propagator, navedi sto se moite izmislici ili lazni tvrdenja... toa go barav barem pet pat do sega, jas stojam na moeto i smetam deka e izdrzano, toa sto ne mislam deka e izdrzano ili go naglasuvam za spekulacija ili kazuvam ednostavno ne sum siguren deka e taka pa baram i vas stav. Aj ke se vidime sega pa ke go dopravime muabetot, iako ako prethodno imav nadez za zaednicki jazik vekje gledam deka i taaa sreda ke bide totalno odvisna ama aj.