Г
Господ
Гостин
Па репутацијата.Имав неколку обиди за убиство,така нешто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па репутацијата.Имав неколку обиди за убиство,така нешто.
Oбратно.Ти недостига да те убијат?
:pop::pop:

и не знам веке што друго...ак ми притекнит ке напишам:baeh::salut:
Многу убава тема. Мене ми фали времето кога единствени грижи ми беа размислувањата за тоа со што да се занимавам утредента, што да играме, какви стратегии да смислиме со пријателчињата за да ги поразиме непријателчињата... Ми фали играњето со ластик, смислувањето кореографии на песни од Шакира, ми фали дружењето со сестра ми и пријателчињата од преко пута, ми фали нинтендото и чувството кога ќе ја поминеш 8ма стаза од Аладин... Ми фали киснењето на улица по цел ден, и навечер, за некој миг од друштвото да не се пропушти, јадењето сендвичи надвор, подготвени со главна состојка - љубовта на вујна ми... Ми фали, штркот бара боја, и ми фали црната француска пудлица што ја чувавме 13 години, и што кога бевме деца си играше со нас цело време, ми фали начинот на кој трчкаше, со задните ноџиња идеше полево отколку со предните... Па, да... Прилично ми фали тоа време.
, но затоа пак на Нинтендо бев солиден потоа на Sony 1 - Crash Racing и на крај Wining Eleven на Sony 2 доста пати се случуваше да ме тераат сам да си давам голови за да губам , а јас кутриот како најмал морав што да се прави ...:pred: , но сепак беше супер имаше и денови во кои имав и јас свои подвизи .
.
, ми фалат седењето на улица и урлањето до доцните часеви во ноќта и вицовите со Мујо и Хасо :pos2: ехх да ќе го заборавев крадењето на секаков вид на овошки од комшитее среќа штоо членот после мене напомена па имам време да го изменам мислењето :baeh: итн итн да не набројувам повеќе и онака и повеќето нема ни ова да го прочитаат цело бидејки сум сигурен дека и тие имаат дожувувано слични моменти и знаат како е ...
ахх се ми недостасува