Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
се смеев цел ден на глупачкава, поголема глупачка од оваа здравје :D:D
изгледајте го до крај видеото сигурен сум дека и вам ќе ве насмее
многу јако видео, никогаш нема да ми здосади, само колку сме се смееле со една колешка за видеово.

Не знам ја младичу ти колку годинки имаш.
Сеа почнав да се мислам дали уопште да доаѓам, пошто ми текна дека утре е петок. Тоа (и вторник) ми се денови за возикање низ градот. Бесплатно ми е. А мајка ми ми викаше: -Зимај синко све што е бесплатно, зашто другите све крадат и зимаат, а ти не.

Една петарда ми доаѓа у друштво, се обидува да се направи многу паметен, и прашува зошто не сме слетале на Сонцето, зарем неможе да почекаат да се стемни па после да слетаат кога е ладно или немаат доволно време зошто ноќта е кратка.

:pos::pos:

А дојдовме до тема сонце поради променливото време, ем сончево ем облачно, in case anyone cares...

Anyway, his stupidity made my day. :ROFLMAO:

Кога влегов во купатило и запалив светло , начекав две лебарки како се сексаат една врз друга на подот , хаха :)

многу јако видео, никогаш нема да ми здосади, само колку сме се смееле со една колешка за видеово.
Има ли име таа твоја Колешка?;) Кажи како се вика не се срами сигурно е некоја секси кокошка како тебе:)
--- надополнето: Sep 23, 2011 10:12 AM ---
Кога влегов во купатило и запалив светло , начекав две лебарки како се сексаат една врз друга на подот , хаха :)
Да дојдев јас и ќе имавме секс во тројка со лебарките

„Dear Noah,
We could have sworn you said the ark wasn't leaving till 5.

Sincerely,
The Unicorns...“

icon_lol.png
Честит Рожден Ден на Сперма​

Најнов производ што се нуди на панаѓурот во Неготино:pos:. Минува еден тип што продава ситни работи и на едни до нас им вели:
„Еве имаш машинка за бричење со micro SD
Плачев од смеа.

Денеска не,али вчера се пресмеав еден колега кога частеше за развод. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom