Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Ме изнасмеа една професорка денес ми вели како се викаш и викам Миле абе знам дека се викаш Миле што ми кажуваш :)

Таму негде кај Жабар идеме да пиеме вода со Сашка и не приметив дека се лизга....кога си легнав на земја ...ауууу срамови се отепав, се ме боли..ама нема везе битно се смеевме :D

С'дјат гинеколог за убијството на една циганка. С'дијата го пита:
- Добре, молја, објаснете зашто убихте циганката?
- Ште ви објаснја. Та значи, беше ужасен ден. Бјах затрупан от работа. Направил сьм 10 аборта, излекувал сьм над 30 трипера, 40 сифилиса. Махнал сьм 35 спирали, а колко пьк сьм сложил…!
Накраја, смазан от умора, прибирам се вкьшти и жена ми ми вика: "Скьпи, старичка сьм вече, да ми махнеш спиралата?", и аз какво да правја, жена ми е, махнах ј спиралата.
Идва след малко голјамата дьштерја: "Татко, аз се ожених и искам да имам деца. Да ми махнеш спиралата?", и аз какво да правја, дьштерја ми е! След малко идва малката дьштерја и ми вика: "Тате, тате, вече сьм на 16 години! Слагај спиралата!". И аз ја слагам, какво да правја, дьштерја ми е.
И накраја, смазан от умора, излизам навьн да изпуша една цигара на спокојствие, идва при мене една циганка и ми вика: "Бате, дај 5 лева да видиш к"во е путка,бе!"
линк
i jas se smeev ama ne me zabelezhavte deka sum jas:coffee:
срам те било....се смееш...треба да помогнеш......

Не е за смеење ова, сироти луѓе каков шок претрпуваат, ама многу ми се интересни нивните реакции:):ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom