Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ами сеа ваљда да , епа не очекував дека ќе останам на форумот и онака прво шо ми дојде како за маил што ми е никот....

фолин енџел музикант во душа свири 7 инструменти меѓу кои и кавал, слуша темна музика и тоо главен фраер во мааааало...

форумџија 1 класа !

само на кантер му е умот, а да и од време на време на кантер, па кантер и уште малце кантер хаха а да и манчестер ужива да гледа...сака да игра со снајпер омилена стаза даст2 омилено место за '''зачек'' на широко хахаха и тооо...

леле ама ми погоди се екперт ти играш кантер ?

појма неам матен чоек хахахааа ќе го запознаеме морааа!!

доделувач на коментарчиња и тоа добри .. хаха

искусен форумџија добро дете . итн ке дознаеме ..

шо да кажиме пак за него???? епа прв на сите турнири во кантер го бараат во секој клан секое второ убиство му е хед шот....сега нема никој на серверот кајгана па се досадва и чека да почни нба...и да билда постови во играчница :)

edit

е сеа ајде за снупдог ова де скајдог....и тој кантериста, новиот маленко плива побрзо од ајкула, го сака потејто дудла по форуми иииии ондак то...

едит број 2

сеа ќе ми напишат интер фан

Само за на спортски вести е:helou::zver:

јес јес сменаја нешто конечноооо!!!!

епа еве за него рома фан :) хихихи не епа вака супер дете ај дечко да не се лути има добар карактер за разлика од други членови исто често известува за спортски вести, често бара можни трансфери во рома, сака да остане киву во рома..... игра кантер на позиција ГОЛМАН н:))))) и то не е читер мрази читери?!!! доста е

едит

ааа да и има пс2 и игра просокер и нешто ми се фали ама ако му наминам некој ден ќе му чукнам петарда :) pozdraffff...

Ме знае од негде, шо да му праам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom