Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
1000014117.jpg1000014118.jpg

...посебно ме изненади вкусот кој создава убаво чувство на задоволство, а кога прочитав дека е наше прилепско производство ,,Витаминка" еееее , дуплирано задоволство, па чоколадо од 80 г за нешто од 59 ден апсолутно не е лошо, иако морам да приметам дека боите на амбалажата се малку тмурни за мене непогодени за една чоколада, али ствар укуса, важно вкусот топ!

Прегледај го приврзокот 460238Прегледај го приврзокот 460239

...посебно ме изненади вкусот кој создава убаво чувство на задоволство, а кога прочитав дека е наше прилепско производство ,,Витаминка" еееее , дуплирано задоволство, па чоколадо од 80 г за нешто од 59 ден апсолутно не е лошо, иако морам да приметам дека боите на амбалажата се малку тмурни за мене непогодени за една чоколада, али ствар укуса, важно вкусот топ!
Abe nie prilepchanite imame samo ubavi raboti za zadovolstva!:D
Ti samo kazhi deka si za slatko Zadovolstvo ;)

Прегледај го приврзокот 460238Прегледај го приврзокот 460239

Не сум го пронашол, ќе го побарам да го купам.
БТВ: браво за стилот со кратки нокти, се гледа на сликата дека имате кратки нокти, како и што напишавте пред скоро време во темата за драга кајгана за пријателките со нокти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom