Јас ако си ги сликам нозете, ќе гори кајгана![]()
,, Go ahead make my day "

Што би кажал ,, Валканиот Хари Калахан " - Клинт Иствуд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ако си ги сликам нозете, ќе гори кајгана![]()

,, Go ahead make my day "
Што би кажал ,, Валканиот Хари Калахан " - Клинт Иствуд.
Wot, ovie dvata matat nesto , da ne recam ne ebat site na zdrav pamet. Tuku aj , kako im e ubo taka, da ne mu se mesameПлот твист (хехе) би било да ја стави Acesso со нозете "Преживеаните Девојки" од Рајли Сејгер и неофицијално да официјализираат дека дејтаат и се на прв одмор заедно читајќи ја истата книга. Едниот се капи другиот чува мобилни и чита, па после се мењаат.
Како би ми ја стоплило душата тоа.
Или со други зборови:

Te lazi , film ti prajМаж ми не ми дава да читам, многу паметна сум била.

ОК де, само нозете, без книга тогаш.Маж ми не ми дава да читам, многу паметна сум била.
Нема да го избришам за офтопик, ти ветувам. 
Ах вие женетите….ОК де, само нозете, без книга тогаш.Нема да го избришам за офтопик, ти ветувам.
![]()

Сега ќе ти кажев нешто, ама ај да не ми речат после дека сум бил како Ireal.Ах вие женетите….![]()

Што?Сега ќе ти кажев нешто, ама ај да не ми речат после дека сум бил како Ireal.![]()
Ах вие женетите….![]()

Уживај среќо, пристоен си ти. Од тебе треба да учат.Јас не сум во таа категорија.
И се надевам не бев непристоен со цитатот од филмот за Хари Калахан, беше шега.

Deka ne mu si koleska zatoУживај среќо, пристоен си ти. Од тебе треба да учат.![]()
.Падна форумот, па си помислив дека нешто се случило на темава, а тоа...ништо.Deka ne mu si koleska zato.

Dosega gi gasneja serverite, zato bese padnat. Si kaza cupeto, ama vie ne pa neПадна форумот, па си помислив дека нешто се случило на темава, а тоа...ништо.![]()