Што читате во моментов? (со фотографија)

• Креатор на темата Креатор на темата PloTwist
  • Време на започнување Време на започнување
Плот твист (хехе) би било да ја стави Acesso со нозете "Преживеаните Девојки" од Рајли Сејгер и неофицијално да официјализираат дека дејтаат и се на прв одмор заедно читајќи ја истата книга. Едниот се капи другиот чува мобилни и чита, па после се мењаат. :love:

Како би ми ја стоплило душата тоа.
Или со други зборови:
,, Go ahead make my day " ;)
Што би кажал ,, Валканиот Хари Калахан " - Клинт Иствуд.

Плот твист (хехе) би било да ја стави Acesso со нозете "Преживеаните Девојки" од Рајли Сејгер и неофицијално да официјализираат дека дејтаат и се на прв одмор заедно читајќи ја истата книга. Едниот се капи другиот чува мобилни и чита, па после се мењаат. :love:

Како би ми ја стоплило душата тоа.
Или со други зборови:
Wot, ovie dvata matat nesto , da ne recam ne ebat site na zdrav pamet. Tuku aj , kako im e ubo taka, da ne mu se mesame :D
Автоматски споено мислење:

Маж ми не ми дава да читам, многу паметна сум била.
Te lazi , film ti praj ;)

Tuku ostaj to, slikaj noga ama i paketa cigari klaj na noga, poebimu go denot na @Sledge Hammer , samo pripazvaj i Dambi da ne vlezi vo kadar :sneaky:

Последно уредено:
Мислев дека ова е простор каде си споделувате фотографии од вашата љубов кон книгите, а не детски сплетки. Незрели муабети за џентлмени, па макар се претставувале и како другари.

Маж ми не ми дава да читам, многу паметна сум била.
ОК де, само нозете, без книга тогаш. :P Нема да го избришам за офтопик, ти ветувам. :love:

Јас не сум во таа категорија. :)
И се надевам не бев непристоен со цитатот од филмот за Хари Калахан, беше шега.
Уживај среќо, пристоен си ти. Од тебе треба да учат. :D

Не ја какајте темата, ебаве ботојте.

Back
На врв Bottom