Serie A 2022/2023

Кои италијански клубови ќе освојат трофеи?

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето ќе се затвори: .
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.673
Поени од реакции
11.408
Со денешната 276. победа, Спалети е менаџерот со најмногу победи во Серија А!

Ме зачуди овој податок особено ако се земе предвид какви се тренеришта со години ги водеа најдобрите клубови.
Ако некој налета на некоја слична листа со менаџери и нивниот број на победи нека ја постира тука, многу ме занима колку имаат Липи, Капело, Анчелоти чим Спалети без скудето е со најмногу.
Спалети има највеќе победи во 3points ерата, т.е од 94/95 наваму.

Еве и по освоени поени:

во 3points ерата:

во цела историја:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.190
Поени од реакции
19.750
Спалети има највеќе победи во 3points ерата, т.е од 94/95 наваму.

Еве и по освоени поени:

во 3points ерата:

во цела историја:
Е не ми текна да пребарам трансфермаркт.
За Трапатони читав дека имал преку 350 победи.
Сепак, не треба да се дели на три или два поени. Победа од секогаш си е победа и ова е малце нефер према Трапатони.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.063
In the Capital gains investigations, Roma and Milan could also be at risk, in addition to Sassuolo and Atalanta (Milan for the Caldara-Bonucci exchange and Roma for Pellegrini-Spinazzola). The hearing takes place February 22nd. [Libero]

Не знам како да прекопирам твит се извинувам.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.062
Поени од реакции
6.923
Врти врти пак само Интер чист ;)
Не се секирај ќе го репнат и Интер за потценување на Заниоло, им го дадоа на Рома плус доплата за Нианголан да лудува по ноќните клубови...

Пинамонти пак си вреди по денешни услови 20м.
Зињо и покрај повредите цената му се движи од 6 до 19 милиони, али тој пак си го купи Интер.

Не знам за кој играч или младиници би им правеле порблеми кога сите вредат и ден денес на пазарот.

На крај многу се битни и транскациите СО ПАРИ. Не знам Интер дали правеле размени на играчи или пак си легнувале пари, нека најде некој трампа кај што Интер и некој клуб се трампале глава за глава и си ги процениле играчите на 20, 30, 60 милиони.

У глобала тука е криминалот, кога се трампаш и си кажуваш ааа овие вредат 500 милиони за да пеглаш книги а пари не легнуваат. На пример сеа Интер и Милан да си ги трампаат Гаљардини и Крунич и да си пријават дека двајцата вредат по 50 милиони за да пријават капитал геинс. Интер на Челзи им шитнаа младинец ама си лапнаа кешче 15 милиони.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.122
Поени од реакции
3.243
Ако продолжи ова со одземањето на поени првенството е под голем ризик да биди прогласено за невалидно.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.450
Поени од реакции
3.085
Ако продолжи ова со одземањето на поени првенството е под голем ризик да биди прогласено за невалидно.
Ќе биде прогласено за невалидно ама сепак на Интер ќе му ја дадат титулата

Vartolu

† ИС ХС - НИ КА †
Член од
29 декември 2007
Мислења
13.588
Поени од реакции
3.910
Рома,Наполи,Милан ќе го очекуваат Денот Д 22 Февруари (како тој на Јуве вчера) за кои има истрага, а се споменуваат и Лацио, Фиорентина, Џенова, Болоња и Интер од Сериа А, и повеќе клуба од Сериа Б и Ц дека биле во предистражни постапки за трансфери пред 2-3 години..

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.335
Поени од реакции
5.254
Рома,Наполи,Милан ќе го очекуваат Денот Д 22 Февруари (како тој на Јуве вчера) за кои има истрага, а се споменуваат и Лацио, Фиорентина, Џенова, Болоња и Интер од Сериа А, и повеќе клуба од Сериа Б и Ц дека биле во предистражни постапки за трансфери пред 2-3 години..
Супер доколку се докаже дека се криви нека ги казнат сите. Ама нема ние бајки тука да продаваме како се е против нас и не е фер. Плус да негираме дека направиле далавери.

Kajgana Shop

На врв Bottom