Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па и не беше тролање туку лични навреди кон неговото семејство и тоа од професионални фудбалери, а истото беше окарактеризано како proper banter од полулуѓе ко Глупстиел, Хм Хм, Клапче и Глупизмо и дека тоа било добро за ривалството и дека нема место за патетики тука heheh hihi hhahhh. Ако веќе збориш за тролање ова од Хакан е тоа, обична фудбалска заебанција шо ќе се заборави за еден ден а ништо чудно да му се удри од глава знаејќи каков малер е.Уште е butthurt Чалханоглу што доби јако тролање кога Милан ја освоија титулата. Не можат да се споредуваат титула во Серија А и еден меч во Суперкупот... Со изјавава само покажува дека фрустрациите од прошлата година сеуште не му се излечени.
Ја да сум миланез некако би ми било шубе да го спомињам хакан кој сум го пуштил кај градскиот ривал за 0 евра (НУЛА ЕВРА),а притоа сум го заменил со параолимпици од типот на Брахим Дијаз и големиот мајстор на фудбалската игра ЧД Кетеларе платен 30+милиона евра.
За двајцава Хакан е Зидан у најбољи дани.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Е да.Прегледај го приврзокот 362805
И шубе и едно незгодно брат

Е да.
Брахим да не беше гарант немаше милан да освои![]()
И искомплексиран требаше да додадеш на крај, за да биде комплетна глупоста.Ми беше срам да ти кажам дека ти се глупи финтите ... душичка напатена
Вие го свртевте муабетот од мојата споредба на хакан со брахим/кетеларе накај скудетото за сеа да ми мудруваш и демек суптилно навредуваш?Сеа Брахим е битен или нас навивачите на Милан да ни е незгодно за Хакан?
Син од Али Експрес си со вртењево на муабетиве. Син барем знае нешто паметно да каже и знае како да го изврти муабетот.
Али нема врска, ај пиши дека Де Кетеларе е лош и терај
Вие го свртевте муабетот од мојата споредба на хакан со брахим/кетеларе накај скудетото за сеа да ми мудруваш и демек суптилно навредуваш?
Каква патетика од лик си у пм.