Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Хакан ваков таков чоекот е успешен фудбалер со кариера што многу фудбалери можат да сонуваат...зошто не би бил арен во паметот?..игра во славен клуб,зема милиони, живее во убав и популарен град со милион евенти годишно, можи која сака да ја има буквално за една вечер......ако ја свртите перцепцијата малце ќе разберите дека Хакан си е среќен човек и со изјавите си прај забава.

Тој ќе си биди некаде на Ибица или Сејшели летото оптегнат на 30 метарска Јахта со спа центар и 30 танчерки околу него...го боли што мислат просечни фудбалски фанови.

Ја да сум миланез некако би ми било шубе да го спомињам хакан кој сум го пуштил кај градскиот ривал за 0 евра (НУЛА ЕВРА),а притоа сум го заменил со параолимпици од типот на Брахим Дијаз и големиот мајстор на фудбалската игра ЧД Кетеларе платен 30+милиона евра.
За двајцава Хакан е Зидан у најбољи дани.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Кој пратил издајнико дома нека седи мирен да му ебам жената, ќе се сили со некој глуп суперкуп, после ќе плачи ко ќе го распнат на прославите, пичка предавничка се да му ебам, само ако не му ги скршат сите коски за две недели нашите пички се да му ебам и нив, да нема милост да плачи да се превитква на терен да остани инвалид вечно предавничка пичка северџанска сечена, ќе го јади куро кога тогаш се да му ебам.

Ги нашлакале 3-0 во финале и сега за Хакан ќе збориме, како Пиоли ги испуштил конците, не знам Томори имал мозочен удар, голманот бил рупетина... cry me a river. Дерби е дерби секогаш и секаде, без разлика дали е за лига, куп или „пријателска“. Да тепавте не ќе се трпевте, сега кога топка не нагазивте, не бил важен купот. Сехехехекако (I still can't pull this off) :kruna:

Уште е butthurt Чалханоглу што доби јако тролање кога Милан ја освоија титулата. Не можат да се споредуваат титула во Серија А и еден меч во Суперкупот... Со изјавава само покажува дека фрустрациите од прошлата година сеуште не му се излечени.
Па и не беше тролање туку лични навреди кон неговото семејство и тоа од професионални фудбалери, а истото беше окарактеризано како proper banter од полулуѓе ко Глупстиел, Хм Хм, Клапче и Глупизмо и дека тоа било добро за ривалството и дека нема место за патетики тука heheh hihi hhahhh. Ако веќе збориш за тролање ова од Хакан е тоа, обична фудбалска заебанција шо ќе се заборави за еден ден а ништо чудно да му се удри од глава знаејќи каков малер е.

Ја да сум миланез некако би ми било шубе да го спомињам хакан кој сум го пуштил кај градскиот ривал за 0 евра (НУЛА ЕВРА),а притоа сум го заменил со параолимпици од типот на Брахим Дијаз и големиот мајстор на фудбалската игра ЧД Кетеларе платен 30+милиона евра.
За двајцава Хакан е Зидан у најбољи дани.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Diaz-Scudetto-300x210.jpg
И шубе и едно незгодно брат

Е да.
Брахим да не беше гарант немаше милан да освои :pos:

Сеа Брахим е битен или нас навивачите на Милан да ни е незгодно за Хакан?

Син од Али Експрес си со вртењево на муабетиве. Син барем знае нешто паметно да каже и знае како да го изврти муабетот.

Али нема врска, ај пиши дека Де Кетеларе е лош и терај

Сеа Брахим е битен или нас навивачите на Милан да ни е незгодно за Хакан?

Син од Али Експрес си со вртењево на муабетиве. Син барем знае нешто паметно да каже и знае како да го изврти муабетот.

Али нема врска, ај пиши дека Де Кетеларе е лош и терај
Вие го свртевте муабетот од мојата споредба на хакан со брахим/кетеларе накај скудетото за сеа да ми мудруваш и демек суптилно навредуваш?

Каква патетика од лик си у пм.

Вие го свртевте муабетот од мојата споредба на хакан со брахим/кетеларе накај скудетото за сеа да ми мудруваш и демек суптилно навредуваш?

Каква патетика од лик си у пм.

Па глуп муабет праеш, и со скудетото кој ти укажавмо дека ти е глуп, го сврте демек Диаз не бил битен.

Еве у контекст на твојот муабет, и 3 минута да изиграл побитен за скудетото е од Хакан.
И не ни е шубе, и кур не боли за Хакан пошто тимот ни освои Скудето!

Разбираш? Т И Т У Л А

Ш А М П И О Н

Зошто побогу би ми било незгодно и шубе за бездушното турче?

Не можеш да дојдеш да тропнеш таква глупост и да останеш жив.
И без да освои титула лани Милан, освен Сашко глупиот никој кај нас не го болеше курот за Хакан, а не па сега после освоено скудето ако изгубиле некој ревијален куп у пичкесиматерине у Арабија

Какво гревче си покажа со тупењето за Де Кетеларе три месеца а Милан пак е пред Интер на табела, ама сеа испадна дека ептен грев си бил

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom